Sandıklı Belediyesine bağlı SANJET A.Ş tarafından hayata geçirilen kurutma seramızdaki ürünleri sağlık çalışanlarımıza hediye eden Başkan Çöl, kendilerine uzun ve yorucu mesailerinde kendilerine desteklerini esirgemedi.

Sağlık Bakanlığı tarafından her gün saat 21:00’de başlatılan Sağlık çalışanlarını alkışlama etkinliğini, Sandıklı Devlet Hastanesinde vatandaşlarla beraber icra eden Başkan Mustafa Çöl’e doğum günü münasebetiyle sağlık çalışanları tarafından çiçek hediye edilerek mutlu yıllar dileklerinde bulunuldu.

Başkan Mustafa Çöl burada yapmış olduğu açıklamada; “Sağlık Bakanımızın bizlere söylemiş olduğu ve bizlere ilettiği hassasiyetle sağlık çalışanlarımızın yanında olmaktan da son derece mutluyum. Bugün her ne kadar doğum günüm olsa da, milletimize hizmet etme yolunda her daim Sandıklı halkının yanındayız. Bizler tüm kamu kurum ve kuruluşlar olarak hizmete bir telefon kadar yakınız. Sizler yeter ki evinizde kalınız, biz sizlere her daim hizmet etmeye hazırız. Bu kötü virüs ve hastalığın tüm coğrafyalardan silinmesini Allah’tan istiyoruz.”

Bu anlamlı destekten dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Sağlık çalışanları Başkan Mustafa Çöl başta olmak üzere kendilerini ziyarete gelerek desteklerini gösteren belediye personellerine teşekkür ettiler.