Sinanpaşa İlçesine bağlı Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi’nin düzenlediği halk toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gün, MHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Üzeyir Barışkan, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda kasaba halkı katıldı. Toplantı öncesi Kılıçarslan’a yapılan hizmetler bir sunum ile tanıtıldı.

KILIÇARSLAN TARİHİNDE YAPILMAYAN HİZMETLER YAPILDI

Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi’nin üretken belediyecilik anlayışı ile Kılıçarslan tarihinde yapılmamış hizmetleri gerçekleştirdiğini söyleyen MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın destekleri Kılıçarslan’da hizmet noktasında tarih yazıldığını söyledi. Kocacan, “Kılıçarslan Belediye Başkanımız Halil Çelebi, seçildiği günden itibaren yapmış olduğu hizmetleri anlatmak için düzenlemiş olduğu halk toplantısında gördük ki belde halkı başkanımızdan oldukça memnun kalmışlar. Başkanımız seçim öncesi vermiş olduğu sözlerin büyük bir kısmını yerine getirirken, söz vermediği birçok yatırımı da hayata geçirmiş. Hatta Afyon genelinde belde olarak baktığımızda ilk defa bir beldeye TOKİ konut yapacak. 1 Ağustos tarihinde ihalesi yapılacak olan 94 adetlik konutun hayırlı olmasını diliyorum. Bu hizmetlerin kazandırılmasında en büyük desteği Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey’den almaktayız. Allah kendisinden razı olsun. Kılıçarslan belediye başkanımızı yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.

TOKİ KONUTLARI KISA SÜREDE BİTECEK

Belediye başkanlığı dönemi boyunca yapmış olduğu ve yapacağı yatırımları anlatan Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi, MHP Milletvekili Mehmet Taytak’a, İl Başkanı Mehmet Kocacan’a, MHP teşkilatına, belediye meclis üyelerine ve belediye personeline vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Çelebi, “94 adet TOKİ ihalesinin 1 Ağustos tarihinde ihalesi yapıldıktan sonra kısa zaman içerisinde bitecektir. Beldemize Doğalgaz getirilmesi için tüm resmi işlemler tamamlandı. 2022 yılı içersinde başlanacak olup, 2023 yılında belde halkımızın hizmetine sunulacaktır. Kasabamızın muhtelif cadde ve sokaklarına 300.000 metrekare kilitli parke taşı döşedik. Kasabamıza bir anaokul bir de lise yapımı için gerekli çalışmaları bitirdik. Yakında zamanda kasabamıza kazandıracağız. Güneş Enerji Sistemleri (GES) projesi tamamlandı. İhale aşamasında olup, bu yıl içersinde faaliyet geçerek hizmete sunulacaktır. Belediye hizmet binamız, lojmanımız, sağlık ocağımızın tamir tadilat bakımları yapıldı. Ayrıca sağlık ocağımızın dış cephe kaplaması da tamamlandı. Sağlık Ocağı haftanın 2 günü mobil olarak halka hizmet verirken, gerekli girişimler tarafımca yapılarak şuanda haftanın tam günü olarak hizmet vermektedir. Beldemize kapalı Pazar yeri yapımı için yer tahsisi işlemleri tamamlandı. Yapım aşamasına en kısa süre içersinde başlanacaktır. Belediyemiz araç envanterine 1 adet İtfaiye, 1 adet kepçe, 1 adet traktör kazandırdık. Beldemizdeki çöp konteynırı olmayan ve çöp konteynırı eskiyen muhtelif cadde ve sokaklara 300 adet çöp konteynırı konuldu. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerin bir kısmını sizlerle paylaştım. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diye konuştu.