Kılıçarslan Belediyesinden sonra şimdi de Çay İlçesine bağlı Karacaören Belediyesi, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın desteği ile belediyenin araç filosuna kazıcı yükleyici kepçe kazandırıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle düzenlenen sade programa MHP İl başkanı Mehmet Kocacan, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, Çay MHP İlçe Başkanı Bayram Demirtaş, MHP Çay İl Genel Meclis Üyesi Faruk Kökçür, Türkiye Yerel Hizmet-iş Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz ve Kamu-sen İl Temsilcisi Mehmet Demir katıldı. Araç için dualar okundu ve kurban kesildi.

 

“Karacaören meydanında söz vermişti”

Milletvekili Mehmet Taytak’a destekleri için teşekkür ederek konuşmasına başlayan Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül, “Öncelikle bu kepçeyi kasabamıza kazandıran MHP MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beye buradan teşekkür etmek istiyorum. 31 Mart yerel seçimler öncesinde kasabamıza ziyarete geldiğinde kendisine beldemizde yapılan hizmetler hakkında bilgiler vermiştik. Bu esnada almak istediğimiz fakat imkansızlıklardan dolayı alamadığımız kepçe ihtiyacımızı iletmiştik. Yine Karacaören meydanında halkımızın huzurunda kendileri de söz vermişti. Sayın vekilimiz söz verdiği gibi kasabamıza bir kepçe kazandırdı. Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beye şimdiye kadar vermiş olduğu desteklerinden dolayı kasaba halkı adına tekrar teşekkür etmek istiyorum” dedi.

 

“Vekilimizin desteği ile seçim vaatlerimiz tek tek yerine geliyor”

Milletvekili Taytak’ın, Kılıçarslan belediyesinden sonra şimdi de Karacaören belediyesinin araç filosuna kepçe kazandırdığını belirten MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Milletvekili Taytak’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Kocacan, “Belediye başkanlarımız üretken belediyecilik anlayışı ile hizmet etmeye devam ediyorlar. Geçtiğimiz günlerde Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beyin Ankara’daki temasları sayesinde Kılıçarslan Belediyemizden sonra bugünde Karacaören Belediyemizin araç filosuna bir kepçe daha kazandırıldı.  Ben buradan MHP MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beye çok teşekkür ediyorum. Vekilimizin destekleriyle bu hizmetlerden diğer belediyelerimizde faydalanmaktadır. Belediye başkanlarımız kendi bölgelerinde seçimlerden önce vermiş olduğu sözleri teker teker yerine getirmekteler. Karacaören Belediye başkanımıza ve kasabamıza bu kepçenin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. MHP Çay İlçe Başkanı Bayram Demirtaş’ta Karacaören Belediyesine kepçe kazandıran Milletvekili Taytak’a teşekkür etti.