Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun talimatı doğrultusunda “Çek gönder birlikte çözelim” sloganıyla hayata geçirilen Whatsapp ihbar hattı ilçe de yaşayan vatandaşların belediye ile ilgili istek ve şikâyetlerinin çözümü için günümüzün en yaygın hızlı iletişim ve paylaşım platformu olan Whatsapp'ı kullanarak sorunlarını iletmeye devam ediyorlar. Emirdağ Belediyesi WhatsApp ihbar hattına gelen bir talebi değerlendiren belediye ekipleri Karşıyaka Mahallesi 8045 sokaktaki su birikintisine anında müdahale ederek vatandaşların mağduriyetini anında giderdi.

“Sorunlar anında çözülüyor”

Emirdağ Belediyesi WhatsApp ihbar hattına gelen talep ve isteklere anında cevap verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “İlçemiz halkına daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürür iken bir yandan da teknolojik gelişmelerden faydalanarak talep ve şikayetlerden anında haberdar olup, çözüm yolları üretmek için WhatsApp İletişim hattı hizmet vermeye devam ediyor. İlçe de yaşayan vatandaşlarımız, 0 535 334 00 03 numaralı telefona öneri, talep, şikayet ve karşılaştıkları sorunları mesaj ve fotoğraf olarak bize iletiyorlar. Belediye yetkililerine WhatsApp destek hattı üzerinden iletilen talepler yetkilimiz tarafından anlık olarak ilgili birimlere aktarılıyor ve vatandaştan gelen istek, öneri ve şikayetler kısa süre içerisinde çözüme kavuşuyor” dedi.

“24 saat hizmet veriyor”

Emirdağ Belediyesi WhatsApp ihbar hattının 24 saat hizmet verdiğini belirten Başkan Koyuncu, “İhbar hattımız 24 saat açıktır. Vatandaşlarımızdan gelen ihbarları değerlendirme ve hızlı çözüme ulaştırma adına da ekiplerimiz 24 saat çalışıyor. Bir tek numaradan istedikleri zaman Emirdağ Belediyesine ulaşabilecek olan vatandaşlarımız, çevresinde gördükleri belediye birimleri ile ilgili her türlü sorunları sesli veya görüntülü olarakta gönderebilirler” diye konuştu.