Çobanlar'a öğle saatlerinde gelen AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, belediyeye olan ziyaretinde yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Milletvekili Özkaya'yı belediye girişinde Başkan Ali Altuntaş, İlçe Başkanı Ali Yalman, İl Genel Meclisi Üyeleri ve vatandaşlar karşıladı.

Çiçeklerle karşılanan Milletvekili Özkaya, Başkan Altuntaş'ın sunumunu dinledi, sorunları tek tek not etti. Başkan Altuntaş tarafından verilen Belli başlıklar halindeki sorunları, anında ilgili kurumların yetkilileri ile telefonla konuşarak çözüme kavuşturan Özkaya, ayrıca vatandaşın taleplerini tek tek dinledi ve temenni notlarını topladı.

'TEKSTİL FABRİKASI MUHTEŞEM BİR İŞ'

Yeni yılın ilk ayında faaliyete geçmesi beklenen ve Çobanlar Belediyesi tarafından yaptırılan tekstil fabrikası hakkında konuşan Milletvekili Özkaya 'Tekstil fabrikası müthiş bir iş' dedi. Çobanlar'daki tekstil fabrikası sayesinde yüzlerce hanım kardeşimiz, evlerine ekmek götürecek, evlerine büyük destek olacaklar diyen Özkaya 'Sigortalı bir iş, hanım kardeşlerimiz evlerindeki aile mutluluğuna da katkı verecek. Kadınlara iş bulmak, onların istihdama katılmasını sağlamanın ayrı bir önemi var. Bu anlamda, Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş kardeşimizi kutluyorum. İnşaalah tekstil fabrikamızın açılışında da birlikte olacağız' diye konuştu.

SAĞLIK'TA YÜZDE 97.5 MEMNUNİYET VAR

Çobanlar Belediyesinde konuşan AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, sağlıkta büyük yatırımlar yaptıklarını belirterek 'Bu konuda yapılan anketlerde vatandaşımızın memniyeti yüzde 97.5'tur' dedi. Çobanlar'daki hastaneye her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade eden Özkaya, 'Bolvadin-Çay-Çobanlar ilçesine hitap edecek bir bölge hastanesinin yapılması için de çalışmalar yapıyoruz. Bu hastanede günün en az 18 saatinde her türlü sağlık hizmeti verecek. Sağlıktaki memnuniyeti yüzde yüzlere çıkarmak istiyoruz' dedi.

ÇOBANLAR HASTANESİNİ 10 YATAKLI HALE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Çobanlar hastenesinin sadece ilçeye değil, Kocaöz, Sülümenli, Işıklar ve Gebeceler'den gelen hastalara da hizmet verdiğini söyleyen Belediye Başkanı Ali Altuntaş, 'Hastanemizin 10 yataklı hale gelmesi çok yerinde bir karar olacaktır' dedi. AK Parti Milletvekili Özkaya, bu konuda gerekli girişimlerde bulunacaklarını belirterek 'Çobanlarlı hemşerilerimizin bu sorununu en kısa zamanda çözmek istiyoruz' diye konuştu.

ÖZELLEŞTİRİLEN FABRİKALARDA SORUN VARSA ANINDA MÜDAHİL OLURUZ

Afyon Şeker fabrikasının özelleştirme kapsamına son anda alındığını belirten Özkaya, 'Fabrikamız, ülkemizin en verimli fabrikaları arasındaydı, özelleştirmede de en yüksek fiyattan satılan fabrikalar arasındadır. Özelleştirmekonusunda çiftçimizin aleyhine kararlar alınır,mağdur edilirse ya da vatandaşımıza sıkıntı çıkaracak uygulamalar yapılırsa, anında müdahil oluruz' şeklinde konuştu.

HAŞHAŞ ÜRETİCİSİNİN HER ZAMAN YANINDA YER ALDIK

Haşhaş eken üreticiye her zaman destek olduklarını, haşhaş üreticisinin her zaman yanında olduklarını ifade eden AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, 30 Ekim'e kadar başvuru yapan bütün üreticilerin sorunsuz ekim yapacaklarını bildirdi. Milletvekili Özkaya, daha sonra tekstil fabrikasıinşaatında incelemelerde bulundu. Özkaya, ve beraberindekiler Kocaöz kasabasına gitti. Başkan Murat Zıbak tarafından karşılanan Özkaya, Belediye Başkanından kasabanın sorunları hakkında bilgiler aldı. Ağırlıklı olarak Çobanlar'da geçen 3 saati aşkın ziyaretten Çobanlarlılar çok memnun kaldı.

BAŞKAN ALTUNTAŞ, 'ÖZKAYA VEKİLİMİZ BİZE HER ZAMAN DESTEK VERDİ'

Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, Milletvekili Özkaya'nın yıllardır Çobanlar'a destek ve yardımda bulunduğunu söyledi. Özkaya'nın Her türlü sorunlarına müdahil olduğunu ve anında çözüme kavuşturduğunu söyleyen Başkan Altuntaş 'Son ziyaretinde de sorunlarımıza tek tek çare oldu. Sadece ziyaretlerinde değil, Ankara'ya gittiğimizde de dertlerimize derman oluyor. Çobanlarlılar olarak Milletvekilimiz Sayın Özkaya'yı çok seviyoruz' dedi.