MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, İlçelerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek ve Sinanpaşa MHP İlçe Başkanı Yılmaz Aksoy ile birlikte Ahmetpaşa Belediye Başkanı EyupYakan’ı makamında ziyaret ettiler. Belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Yakan daha sonra belediye tarafından yaptırılan ve faaliyete geçen güneş enerji sistemini yerinde incelediler.

 

“GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMİ HAYATA GEÇTİ”

GES’in kasabaya kazandırılmasında MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın büyük destekleri olduğunu söyleyen Ahmetpaşa Belediye Başkanı EyupYakan,  “Güneş Enerji Santrali (GES) bizim vizyon projelerimiz arasındaydı. Çiğiltepe Mahallesi mantarlık mevkisinde bulunan 22.000 metrekarelik alana Güneş Enerji Santrali’ni kurduk ve şuan itibariyle faaliyete geçmiştir. GES belediyemize maddi açıdan büyük katkı sağlayacaktır. Buradan elde ettiğimiz maddi ek destekle kasabamıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.  Diğer bir projemiz olan TOKİ 100 konut çalışmamızda da altyapı tamamen bitmiştir. Yakın bir zaman içerisinde vatandaşlarımıza anahtar teslimlerini yapacağız.  Bu projelerimizin hayata geçmesinde Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey başta olmak üzere il başkanım Mehmet Kocacan’a, il ve ilçe yönetimime ve belediye meclis üyelerime teşekkür ediyorum” dedi.

 

“AHMETPAŞA HALKI HİZMETİ NASIL YAPILIR GÖRECEK”

Hem GES’i hemde 100 konut TOKİ’yi hayata geçirmesinden dolayı Ahmetpaşa Belediye Başkanı EyupYakan’ı tebrik eden Başkan Mehmet Kocacan, seçim öncesi vermiş olduğu projelerden vizyon projelerin hayata geçtiğini söyledi. Başkan Kocacan, “Güneş enerji sistemi (GES) kasabamızda bugün itibariyle faaliyete başlamıştır. Ahmetpaşa’ya hayırlı olsun. Buradan gelecek maddi destek ile Ahmetpaşa halkı hizmet nasıl yapılır şimdi görecektir. Diğer bir proje olan TOKİ 100 konut projesi de başkanımız üstün gayretleriyle tamamlanmış ve yakın zamanda anahtarlar teslim edilecektir.  Üretken belediyecilik anlayışı ile beldesine en iyi hizmeti sunmaya çalışan Ahmetpaşa Belediye Başkanı EyupYakan’ı tebrik ediyorum” diye konuştu.