Sandıklı Belediyesi makam odasında gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Mehmet Tanır, Başkan Mustafa Çöl’e “Afyonkarahisar İli Turizm Master ve Eylem Planı” isimli kitabı hediye ettiler.

Ziyaret sebebiyle bir açıklama yapan Mehmet Tanır; “Afyonkarahisar ilimizin şu andaki durumunu Turizm açısından yeterli görmüyoruz. Bu nedenle atacağımız Turizm adımlarını hep birlikte atarak üstünlüklerimizi ön plana çıkararak, markalaşmayı hedefliyoruz.

Bu sebeple Kültür ve Turizm Bakanlığımızın 2023 Turizm stratejisi çerçevesinde Afyonkarahisar’ın ihtiyaçlarını yayınlanan eylem planı ile dile getirdik. Bu vesileyle bizlere desteklerini esirgemeyen Başkan Mustafa Çöl’e ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” İfadeleri yer verdi.

Başkan Mustafa Çöl ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İl Kültür Turizm Müdürü Mehmet Tanır’a, Afyonkarahisar için yapmış olduğu başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesi olan Sandıklı’mıza gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı başarılarının devamını temenni ettiler.