İftar yemeğine İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Teşkilat Başkanı Celal Bursalıoğlu, il başkan yardımcısı ve Belediye Meclis üyesi Ahmet Hastürk, İl Başkan yardımcısı Ömer Yılmaz, İhsaniye İlçe Başkanı Süleyman Gür, ilçe yönetimi, Belde Başkanları ile İYİ Partililer katıldı.

İYİ PARTİLİLERİ AĞIRLAMAKTAN MUTLUYUM

Ramazan ayında birik ve beraberliğin en üst noktaya çıktığını söyleyen İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen, “Bizleri bu günlere getiren Allah’a hamd olsun. Değerli Başkanım ve İYİ Partilileri ağırlamaktan mutluluk duymaktayım. Rabbimden daha nice Ramazanlarda bizi buluşturmasını temenni ediyorum. Hoş geldiniz “ dedi.

RAHMET VE HUZURU YAŞIYORUZ

İhsaniye İlçesin de iftar açmanın verdiği mutluluğu dile getiren Başkan Mısırlıoğlu’da “Burada iftar yapmak gerçekten çok farklı bir duygu. Bunun için de Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Rahmet ayı olan Ramazan ayının da böyle güzel bir özelliği var. Bu rahmeti de birlikte olduğumuz zaman hissediyor, birlikte olduğumuz zaman yaşıyoruz. Her şey birlikte yapıldığı zaman güzel. Böyle kardeşlik dolu ve Ramazan’ın rahmet ortamında hep birlikte iftar açmak gerçekten çok güzel. Bugün burada rahmeti ve huzuru yaşıyoruz. Belediye Başkanımıza ve bu iftarın oluşmasında emeği olanlara teşekkür ederim’’ ifadelerini kullandı.

KAHVEHANE ZİYARETİ YAPTILAR

İftar sonrası Belediye Başkanı Tunay Türkmen, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve yönetimi İhsaniye İlçesinde bulunan kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlar la sohbet ettiler.