Korel Termal Otel’de düzenlenen resepsiyona Vali Mustafa Tutulmaz ve eşi Fatma Tutulmaz ile protokolü katıldı.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonunda Vali Mustafa Tutulmaz ve eşi Fatma Tutulmaz tarafından davetliler kapıda karşılandı.Vali Mustafa Tutulmaz’ın konuşması öncesinde Kum sanatçısı Tarkan Köylü tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonunda davetlilere kum sanatı gösterisi yapıldı.

 Her Daim Uyanık Olmalıyız

Daha sonra Resepsiyonda konuklarına hitaben konuşan Vali Mustafa Tutulmaz Milli Mücadele dönemine değinerek ülkemizin her zaman farklı tehditlerle karşı karşıya kaldığına dikkat çekti. Vali Tutulmaz: “1071’de başlayan Anadolu’daki varlığımız 1922’de bir hafta süresince ilimiz sınırlarında meydana gelen mücadelenin sonucu kalıcı hale gelmiştir. Ancak bu coğrafyada yaşamanın kolay olmadığını biliyoruz. Her geçen gün bu coğrafyada bulunmanın bir sonucu olarak gerek içimizdeki değişik kişiler kullanılarak, gerek daha önce yaşanan sıkıntılarda olduğu gibi savaş vb. durumları ortaya çıkararak ya da son zamanlarda yaşadığımız ekonomik sıkıntıları ortaya çıkararak Türkiye ve Türk insanı tehdit edilmeye çalışılıyor. Ancak bunun bir çözüm olmadığını artık milletimiz görüyor. Bunu göz önünde bulundurarak bütün halkımız, bu coğrafyada yaşayan bizler uyanık olmak zorundayız. Uyanık olmanın yolu da daha çok çalışmaktan ve kendi kendimize yetiyor olmaktan geçiyor. Bunu da sağlamak zorundayız. Kurtuluş Savaşı ile ilgili birçok toplantı ve birçok etkinlik düzenleyerek bu mücadelenin önemini anlatmaya çalıştık. Bu topraklarda yaşıyorsak daha uyanık olmalı ve daha çok mücadeleci olmalıyız. Ben katılımlarınız ve etkinliklere verdiğiniz desteklerden dolayı da hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 Konserle devam etti

Vali Mustafa Tutulmaz, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın resepsiyon boyunca davetliler ile yakından ilgilendikleri 30 Ağustos Zafer Resepsiyonu Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı sanatçılarının verdiği konserle devam etti. >>Afyon Postası