Evlatlarını vatan uğruna şehit veren annelerimiz çocuklarından bekledikleri Anneler Günü hediyelerini Vali Mustafa Tutulmaz, eşi Fatma Tutulmaz, Kaymakamlar, İl ve ilçe Jandarma Komutanlığı personeli, İl ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelinden aldı.

ÇİTÇİ AİLESİ UNUTULMADI

İçişleri Bakanlığı Anneler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Şehit aileleri ve 100 yaşını aşan büyüklerimiz evlerinde ziyaret edildi, gönülleri alındı. Düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Vali Mustafa Tutulmaz ile eşi Fatma Tutulmaz şehit Sami Çifçi’nin annesi Hani Çiftçi ve şehit Mete Saraç’ın annesi Fatma Zehra Saraç’ı evlerinde ziyaret etti. Şehit annelerimize çiçek takdim eden Vali Mustafa Tutulmaz ve eşi Fatma Tutulmaz annelerimizin Anneler Günü’nü kutladılar.

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

İl merkezindeki diğer şehit aileleri de İl Jandarma Komutanı ve personeli, İl Emniyet Müdürü ve personeli, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü ve personeli tarafından ziyaret edildi. Şehit annelerimize çiçekler takdim edildi, Anneler Günü kutlandı. İlçelerdeki şehit ailelerimizde unutulmadı. Kaymakamlar, İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, İlçe Emniyet Amirliği personeli şehit ailelerimizi evlerinde ziyaret ederek, bu anlamlı günde hem çiçeklerini takdim etti hem de Anneler Günü’nü kutlayarak onlara mutluluk yaşattılar.

YÜZLER GÜLDÜ

Anneler Günü’nde asırlık çınarlarımızda unutulmadı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından gönderilen hediyeler ve selamlama mektubu 19 büyüğümüze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli aracılığıyla evlerinde teslim edildi. Büyüklerimizin gönülleri alındı, yüzler güldü.

Foto: Vali Tutulmaz'da eşiye birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.