Afyon Postası’na İnstagram hesabı üzerinden ulaşan ve eşinin YÜNTAŞ personeli olduğunu söyleyen bir hanımefendi ise şunları yazdı: 

PANDEMİ VAR, İŞ YOK DİYORLAR

Benim eşimde YÜNTAŞ genelinde fırında çalışıyor 2 yıldır zam alamıyoruz. Verdiği 3.000 TL maaş  işe girerkene  değişik konuşuyorlar.  bütün hakları talep ederek işe başlayıp aylık günü geldiğinde çok farklı oluyor neymiş pandemi yok neymiş işler az.  Hep bir bahane arkasındılar.

ÇOCUKLARIMIZLA MARKETE GİREMEZ OLDUK 

Eşimin mesai paralarını girdi gireli vermediler.  Onlarında üstüne yattılar bütün işçilerin haklarını yiyorlar verdikleri maaş belli nasıl ev gecindirelim. 2 çocukla yağ olmuş 285 TL.   Bi markete girdimi bir mutfakta olması gerekeni alamıyoruz çocuklarımız markete girerken acaba ne alacak anneniz babamız bize diye bakıyorlar. 

KORKUMUZDAN KONUŞAMIYORUZ

Yemekleri kaldırdılar işçiye yemek yok herkes evinden götürüyor yemeğini.  Çay içmek için bile bardakları evden götürüyorlar.  Milletin neyinden keseceklerini içe sapıttılar. İnşallah duysunlar yaptıklarını sesimiz çıkmıyorsa işten çıkarırlar diyerek susuyoruz korkuyoruz.

İŞTE GELEN MESAJIN ORJİNAL HALİ: