Afyonkarahisar Belediyesi’nin sahibi olduğu ve 1700’e yakın kişinin istihdam edildiği, şehrin en büyük şirketi olan YÜNTAŞ AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Selim Arıcı, “istifa etti, görevden alındı” iddialarına yanıt verdi.

İşte Arıcı’nın söyledikleri: 

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Ben Covid-19’a yakalandım. Tedavi görüyorum işimin başındayım. Özlük haklarım ile ilgili bir mahkemem vardı. Onu kazandım. Ama her hangi bir yere gitmeyeceğim. Buradayım. Ben 20 gündür tedavi görüyorum. 6 gün hastanede yattım. Kimisi görevi bıraktı demiş, kimisi emniyete geri dönecek demiş. Böyle bir şey yok. Bunları duyunca üzüldüm. 

MEHMET ZEYBEK BAŞKANIMI YOLDA BIRAKMAM

Ayrılma düşüncem olsa ben gider Mehmet Zeybek başkanıma söylerim. Bu söylemlerde yalan. Şu anda görevi bırakma gibi bir durumum yok. Allah izin verirse Pazartesi günü görevimin başındayım.   Ben Mehmet Zeybek başkanı yolda bırakmam. Daha 3 yılımız var. 3 sene sonra Allah ne gösterir bilemiyorum.

YARDIMCIMA İMZA YETKİSİ VERDİM

Hasta olduğumu başkan bey biliyor. Herkes biliyor. Ama vatandaşlar bilmiyor. Kendi iş yerimizdeki arkadaşlarımız bile Selim Bey gidiyor demiş. İş aksamasın diye yardımcım Arif Birsel’e imza yetkilerimi devrettim.