AFYON POSTASI’nın Özel Haberi.

Önceki akşam Afyonkarahisar’da “insanlık ölmemiş” dedirten bir olay yaşandı. Kadınana Caddesi üzerinde bir bankaya ait ATM’den para çekmek isteyen Ömer Güner isimli vatandaş, ATM’nin haznesinde unutulan para ile karşılaştı. Güner, bu parayı görünce sosyal medya hesabı üzerinden para bulduğunu, para unutan kişinin kendisine ulaşması durumunda parayı teslim edeceğini belirten bir paylaşım yaptı.

UNUTAN VATANDAŞ 15 DAKİKA SONRA ATM’YE GELDİ

Güner, bununla da yetinmedi, etrafta bulunan esnaflara durumu iletti. 15 dakika ATM önünde bekleyen Güner, telaşlı bir şekilde kaldırım taşları üzerinde bir şeyler arayan bir vatandaşın ATM’ye doğru yaklaştığını gördü. Güner, bu durumu şöyle anlattı: “Etraftaki esnafa durumu söyledim. Onlarda saati not et yarın banka kimin olduğunu bulur ve verirler dediler. Ben 15 dakikamı feda edip bekledim. Kaybeden arkadaş arana arana geldi, bir şey mi kaybettiniz diye sordum oda şu kadar para unutmuşum ATM’de diye söyledi ve teslim ettim.”

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Güner’in bu davranışı sosyal medya üzerinden takdir topladı. Adem çekiç isimli vatandaş, “Adamsın adam helal olsun kardeş” derken, Fatih Ildız isimli vatandaşda “Dayı sen ve senin gibiler daim olsun başın gülsün inşallah” diye yorumlarda bulundu.

SENİN GİBİ İNSANLAR HER DAİM VAR OLSUN

Güner bu davranışı ile Afyonkarahisar halkının ne kadar yardımsever olduğunu gözler önüne serdi. Afyon Postası gazetesi olarak bizde kendisini tebrik ediyor “Helal olsun senin gibi insanlar her daim var olsun” diyoruz.