KUMALAR MEVKİİ’NDE GERÇEKLEŞTİ

AFOFF OFFROAD Kulübü üyeleri Valiliğimizden almış oldukları Onay ile DKMP Afyonkarahisar Şube Müdürlüğümüz işbirliğinde yemleme faaliyeti yaptı. 31.01.2021 Pazar günü Taşoluk Beldesinde bulunan Kumalar mevkiinde Yaban Hayatını yemleme faaliyeti gerçekleştirdi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Faaliyete Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, DKMP Afyonkarahisar Şube Müdürü Abdilkadir Sevin, Orman İşletme Müdürü Mustafa Gökhan US ve AFOFF Offroad Kulüp BaşkanıYalçın Şenkaya ve kulüp üyeleri  katıldı. 

KİLOLARCA YİYECEK BIRAKILDI

Doğa Koruma ve Milli Parklar Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü tarafından 400 kg yonca balyası, 100 kg buğday ve arpa yemi ayrıca AFOFF ekibinin getirmiş olduğu yiyecekler(bayat ekmek) arazinin çeşitli yerlerine bırakıldı

FAALİYETLER DEVAM EDECEK

Konuyla ilgili Doğa Koruma ve Milli Parklar Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü şu açıklamayı yaptı: “Kar yağışının çok olduğu şu günlerde Doğa Koruma ve Milli Parklar olarak vatandaşlarımız ve Sivil toplum Kuruluşlarıyla işbirliği içinde yemleme faaliyetimiz devam edecektir.”