Vatandaşın ihbar hattımıza gönderdiği mesajı olduğu gibi yayınlıyoruz: 

AFYON POSTASI’NI BİR HABER SAYESİNDE GÖRDÜM

Merhabalar. Sosyal medyada gördüğüm bir haber sayesinde bu hattınızdan haberim oldu. Öncelikle böyle bir girişim başlattığınız icin sizlere çok teşekkür ederim. Selcuklu Mahallesi’ndeki çöplerle ilgili bir haber paylaşılmış. Biz de Selcuklu Mahallesi’nde yaşıyoruz. Çöp olayına ek olarak sizlere yaşamış olduğumuz olumsuz bazı durumlardan bahsetmek isterim.

SİVRİSİNEK SORUNUMUZ VAR

Malumunuz Selçuklu Mahallesi hatta genel olarak Uydukent sakinleri olarak sivrisinek sorunuyla mücadele etmekteyiz. Yapılan ilaçlamalar yeterli olmadığı icin tam anlamıyla bir çözüm sunmuyor. Akademisyen oldugum icin bu süreçte hep evdeydim. Akarcay ve Veysel Eroglu arasında bağlantı saglayan kanal uzerine bu sene sadece 2 kez ilaçlama yapıldı ve bu yeterli olmuyor. Gecen yılda aynisi oldu fakat yaz boyu sineklerle savaş verdik. Her yerde tel olmasina rağmen. Sinekleri fotoğraflayıp göndereceğim.

SU VE ELEKTRİK KESİNTİSİ PSİKOLOJİK OLARAK RAHATSIZ EDİYOR

Bunlara ek olarak sürekli yaşanan su ve elektrik kesintileri hayat standartlarımızı olumsuz etkilemeyi geçmekle beraber psikolojik olarak rahatsızlık vermeye başladı. Su olmadığı zaman hayat duruyor maalesef. Yüzlerce kez şikayet etmemize rağmen buna bir çözüm getirilebilmiş değil.

SU YÜKLEMESİNİ ONLİNE YAPABİLMELİYİZ

Ayrıca su ile ilgili bir diğer şikayetimiz yeni evlerdeki kredili su sistemleri. 2 senedir su bittiğinde kredi yüklemek icin sürekli belediyeye gitmek zorundayız. Bu kadar basit bir olayı bile çözemediler. Bir yazılım aracılığı ile bunu online yükleyebilirler ya da belli noktalara otomatik yükleme cihazları yerleştirilebilir.

İNŞAATLAR YOLLARI BOZUYOR, YOLLAR GÖLE DÖNÜYOR

Son olarak yeni yapılan inşaatların bozup onarmadığı yollar yağmur yağdığında resmen göl haline geliyor. Bunu da belediyeye iletmeme rağmen ilgilenilmedi. Sesimizi duyurursanız memnun oluruz. Kolay gelsin.