Vatandaşın Afyon Postası’na gönderdiği talebi olduğu gibi yayınlıyoruz: 

TRAFİK YOĞUNLUĞU OLUŞTU

Merhaba. Afyon Konya karayolu üzerindeki Devlet Parkının etrafına yapılan hobi bahçeleri ile bu kesimde gözle görülür bir trafik yoğunluğu oluştu. Özel aracı olan vatandaşlar kavşakta trafik ışığı olmadığı için yola çıkarken özellikle Afyon'a geri dönerken çok ciddi tehlike yaratıyor ve yaşıyor. Bu yol oldukça işlek ve bu kesimde araçlar çok hızlı seyrettikleri için ölümcül kaza yaşanması ihtimali çok yüksek. 

OTOBÜSLER 2 SAATTE BİR GELİYOR

Belediye otobüslerinin (Sarı otobüslerin) seferleri yaklaşık 2 saatte bir. Özel aracı olmayan hobi bahçesi sakinleri bundan çok rahatsız. Geri dönüşte otobüsü kaçıran vatandaş 2 saat daha beklememek için bu işlek, geniş ve tehlikeli yoldan ortadaki bariyerlerden atlayarak karşıdan karşıya geçiyor ve ilçe otobüslerine biniyor. Kaç kez gördüm ve ezilmek üzere olduklarına şahit oldum. Ayrıca Bu kesimde yolcu indirip bindirmek çok tehlikeli olmasına rağmen herhangi bir kontrol de yok. Yasak olup olmadığını bilmiyorum ama durak olmadığı için anayolda yolcu inip binmesi zaten çok tehlikeli. İlçe otobüsleri 2 lira için bu yolcuları alıyor!

GÜNDE 1500-2000 KİŞİ GELİYOR

Geçen gün hobi bahçesinde elimi ciddi şekilde yaraladım. Müdahale için ancak 25 km yol gidip hastaneye ulaştım. Hobi bahçelerine günlük en az 1500-2000 vatandaş gelip gidiyor. Yaşlı, çocuk genç... Devlet parkı da hemen her gün dolu. Buraya sağlık kabini, sağlık personeli şart. Canlar yanmadan, vebale girmeden, kimse ölmeden Belediyemiz ve Valiliğimiz gerekli tedbirleri almalıdır. Lütfen özellikle hafta sonu ya da hafta içi buraya gidip söylediklerimi yerinde görün.Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Selamlar.