Selçuklu Mahallesi, Niyaz Hatun Sokak’tan Afyon Postası’nın WhatsApp Hattı’na yazan bir vatandaş farklı zamanlarda çekilmiş fotoğraflarla evinin önünde biriken çöplere sitem etti. Akşam saat 7’de bırakılan çöplerin yaklaşık 5 saat sonra alındığına dikkat çeken vatandaş, 2019 yılı Temmuz ayında buraya taşındığını ve o zamandan beri her akşam aynı sorunun yaşandığına dikkat çekti. 

Buradaki dairelerin trilyonlara satıldığını söyleyen vatandaşın yazdıklarını ve farklı zamanlarda çekildiğini söylediği fotoğrafları olduğu gibi yayınlıyoruz: 

BALKONDA OTURAMIYORUZ

Ramazan ayını ifa ettigimiz şu günlerde yılların birikimiyle aldığımız evimizde ailemizle birlikte  balkonumuzda görüntü ve koku kirliliğinden dolayı oturup çay içemiyorum. Birden fazla kez belediyeye şikayette bulunmamıza rağmen ne kapalı bir çöp bidonu konuldu nede 50 metre ilerdeki daha müsait bir alana taşındı.

60 DAİRE BURAYI KULLANIYOR

Yaklaşık 60 dairenin kullandığı ara yol olması münasebetiyle, yolun dar olması ve çöplerin çok fazla dağılmasından dolayı dönüş noktası olduğu için birden fazla kazaya sebep olmuştur. 

Çöplerin gerek zamansız, gerek taşınma esnasında çöp poşetlerinin yırtılması gerekse sokak hayvanlarının dağıtmasından dolayı dayanılmaz bir noktaya ulaşmıştır.

ACİLEN ÇÖZÜM BULUNMASI GEREKİYOR

Malum hastalıkların kol gezdiği bir dönemde insanların daha çok evlerinde olduğu bir süreçte hastalıklara fazlasıyla davet çıkartıyor. 

Acilen bu soruna çözüm üretilmesini istiyorum gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

WhatsApp İhbar Hattı: 0 539 248 93 03