Afyon Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri Afyonkarahisar’ın yeni Valisi Kübra Yiğitbaşı’ya “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.Gazeteciler Cemiyeti yöneticilerinden Afyonkarahisar basını hakkında bilgiler alan Vali Yiğitbaşı nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti. Kendisinin sahada gazetecilik yapmamış olmakla birlikte akademik alanda gazeteciliğin etik eğitimini veren, ilkeli ve dürüst gazeteciler yetiştirmeye çalışan bir görevi bulunduğunu hatırlatan Vali Kübra Yiğitbaşı, “Sizler gibi aktif bir gazeteci değilim ama, gazetecilik eğitimi veren bir geçmişim var. 3 çocuk annesi olarak bu alanda dersler veren, basın ve medyanın toplum üzerindeki etkisini iyi bilen birisiyim” dedi.

Basın İlan Kurumu yönetiminde de geçmişte idari görevlerde bulunduğunu kaydeden Vali Yiğitbaşı, “İletişim hayatın her safhasında çok önemli. Özellikle medya okur yazarlığı konusunu çok önemsiyorum. Afyonkarahisarırmız’daki basın mensuplarımızla bu yönde faydalı çalışmalarımız olacağına inanıyorum” dedi.

Önümüzdeki günlerde tüm basın mensupları ile biraraya gelmeyi planladıklarını belirten Vali Yiğitbaşı “Ziyaret programımızın ardından gazeteci arkadaşlarımızla daha sık biraraya geleceğiz” dedi.