Köy ziyaretlerine programları kapsamında devam eden Vali Mustafa Tutulmaz, merkeze bağlı bazı köylerde vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak merkeze bağlı Kozluca Köyü’ne giden Vali Mustafa Tutulmaz, Köy Konağı’na misafir oldu. Vatandaşlarla sohbet eden Vali Tutulmaz, istek ve talepleri dinledi.  Köyde bulunan Tarihi Kozluca Hüseyin Ağa Camiinde de incelemeler yapan Vali Tutulmaz, cami hakkında bilgiler aldı.

Vali Mustafa Tutulmaz’ın bir sonraki durakları merkeze bağlı Burhaniye Köyü ile Bostanlı Köyü oldu. Köy sakinleriyle bir araya gelen ve vatandaşlardan köy yaşamını dinleyen Vali Mustafa Tutulmaz, herhangi bir sıkıntıları olup olmadığını sordu. Vali Tutulmaz, Burhaniye Köyü’nde bulunan Yumurta Çiftliği’nde de incelemelerde bulunarak, çiftlik sahibi Haydar Kaya’dan yapılan iş ve işlemler ile üretim hakkında bilgiler aldı.

Merkeze bağlı Kaplanlı Köyü’nü ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, vatandaşlarla sohbet ederek, bu şehrin hizmetkârı olarak kendisinden bir talepleri olup olmadığını sordu, sıkıntıları dinledi. Son olarak Omuzca ve Yarımca köylerine ziyarette bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, burada da vatandaşları dinledi, kamudan bir talepleri olup olmadığını sorup, kendisine iletilen talepleri not etti.