Yeni kurulan Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği geçici Başkanı Şengül Neşe Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri Vali Mustafa Tutulmaz'ı makamında ziyaretleri sırasında önerileri ve katkıları nedeniyle teşekkür ettiler.

 

Ziyarette konuşan Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği geçici Başkanı Şengül Neşe Yılmaz; “Sayın Valimiz bizlerle bir araya geldiğinde muhtar derneklerinin tek çatı altında birleşmesi gerektiğini söylemiştir. 19 Ekim’de Muhtarlar günümüzü kutlama amacıyla bir araya geldiğimizde, dernekler neden birleşmiyor, artık bir araya gelerek birleşmeniz ve tek çatı altında toplanmanızın zamanı geldi dedi. Biz de kendi derneğimiz adına bu birleşmeye hazırız dedik. Valimizin huzurunda birleşme sözü verdik ve akabinde birleşme gerçekleşti. Yeni kurduğumuz Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği geçici başkan ve yönetim kurulu üyeleri olarak size katkı ve çabalarınızdan dolayı teşekkürlerimizi iletmeye geldik” dedi. 

 

Yeni dernek yöneticilerimizin ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirten Vali Mustafa Tutulmaz; “İki ayrı dernek olarak muhtarlarımıza hizmet veren derneklerimizin birlik ve beraberliğinin sağlanması adına tek çatı altında birleşmeleri bizleri mutlu etti. Bizleri kırmayarak ecdadımızın bize öğrettiği birlikten kuvvet doğar sözünü hatırlatarak tek çatı altında birleştiğiniz için bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız devletle vatandaş arasında köprü vazifesi görmektedir. Kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi noktasında önemli görevler üstlenen muhtarlarımıza birleşmelerindeki özverili davranmaları ve katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum ve yeni kurulan Afyonkarahisar Muhtarlar Derneğinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. ” dedi.