Vali Mustafa Tutulmaz ilçe ve köy ziyaretleri kapsamında ilk olarak Şuhut Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Nurullah Kaya’dan ilçenin ve köylerin eğitim, sağlık, ulaşım ve sosyal alanlar gibi konularda bilgiler aldı. Ziyaretleri sırasında Şuhut Kaymakamı ve kurum müdürlerine halka hizmet etme adına görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeleri talimatında bulundu.

 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Mustafa Tutulmaz, Şuhut İlçemize bağlı Hallaç, Paşacık,  İsalı ve Ağzıkara köylerinde incelemelerde bulunarak vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. İstek ve taleplerin imkanlar ölçüsünde değerlendirileceğini belirten Vali Tutulmaz, gereğinin yapılması için kaymakam ve ilçe müdürlerine talimat verdi.

 

Köy ziyaretleri sırasında köy okullarında incelemelerde de bulunan Vali Tutulmaz, sınıflarda öğrencilerle biraraya gelerek bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. 

 

Vali Mustafa Tutulmaz Şuhut ilçesi ve köy ziyaretleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı işbirliği ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde 81 ilde aynı anda başlatılan “Fidanlar, Fidanlarla Büyüyor” projesi kapsamında Mahmut Köyü’nde öğrenciler ile birlikte fidan dikimi programına katıldı.

Vali Tutulmaz Şuhut ilçesi ve köy ziyaretleri sırasında Anadolu Yaban Koyunu ve Keklik üretim tesislerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.