Ziyaret kapsamında son kaymakamlar kararnamesi ile Çobanlar Kaymakamlığına atanan Muhammed Enes Cıkrık’ı, makamında ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz ilçenin; eğitim, sağlık, ulaşım ve sosyal alanları gibi konularda bilgiler aldı.


Afyonkarahisar’ın tüm ilçelerini bir bütün olduğunun altını çizen Vali Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar’ın kalkınmasının ilçelerinin kalkınmasıyla mümkün olduğunu belirtirken bu yönde Kaymakam Cıkrık'a talimatlarda bulundu.


İlçede halen devam etmekte olan ve tamamlanan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alan Vali Mustafa Tutulmaz, halka en iyi şekilde hizmet etmek adına Valilik olarak destekte bulunulacağını belirtti.


Ziyaretin ardından İlçe Müdürleri ile toplantı yapan Vali Tutulmaz, ilçedeki mevcut durumun daha ileriye taşınması için herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapması gerektiğini, bunu da yaparken empati kurmalarını ve özelliklede çalışma saatlerine riayet edilmesini istedi.


Toplantı karşılıklı bilgi alış verişi ve gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi.


Toplantının ardından Çobanlar ilçemize bağlı Göynük Köyü ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, restorasyon çalışmaları devam eden Akşemseddin Türbesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.


Vali Tutulmaz Çobanlar ilçesindeki programını Kocaöz Kasabası ile Göynük, Akkoyunlu ve Kale Köylerini ziyareti sırasında vatandaşların talep ve isteklerini dinlemesiyle tamamladı.