Afyonkarahisar’da eğitim gören, başarılı ancak maddi imkânlardan yoksun gençlerimizin daha üst seviyede eğitim yapabilmelerini sağlamak, bilim ve sanat dallarında çalışma ve araştırma yapanlara yardımda bulunmak amacıyla 30 Aralık 1986 tarihinde kurulan Afyon Eğitim Vakfı, daha çok öğrenciye katkı sağlamak amacıyla yeni bir kampanya başlattı. SMS ile daha çok vatandaşa ulaşmayı hedefleyen vakfa, atılacak olan her SMS ile 10 TL’lik katkı sağlanacaktır.

 

Valilik Makamında gerçekleştirilen SMS ile Bağış Kampanyası tanıtımına Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile basın mensupları katıldı.

 

Tanıtımda Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser söz alarak SMS ile Bağış Kampanyası hakkında bilgi verdi.

 

Afyon Eğitim Vakfı’na SMS ile Bağış Kampanyası tanıtımında konuşan Vali Mustafa Tutulmaz; “İlimiz adına güzel bir kampanyayı başlatıyoruz. Kampanyamız, ilimizde eğitime olan bakışımızı değiştiren ve biraz da geliştiren bir kampanyadır. Eğitimde ilimizin benzer illerle kıyaslandığında biraz daha geride olduğumuzu söylüyorduk. Ancak son dönemlerde yaptığımız çalışmalarla ve gayretlerle inşallah bunu hak ettiği yere getireceğiz. Bunda da Afyon Eğitim Vakfı önemli bir rol üstlendi. Ekonomik durumu yeterli olmayan gençlerimizin yükseköğrenimlerini daha rahat yapabilmeleri adına her yıl artan sayıda burs vermektedir. Ancak verilen bu bursları daha da arttırabilmek adına yeni kaynaklara ihtiyaç vardır. Bu da Afyonkarahisar’lı hemşerilerimizin vereceği destekle olacaktır.” dedi.

 

'BAĞIŞ' Yazıp 6703’e Mesaj Atarak Eğitime Destekte Bulunun

Bugün başlattığımız bu kampanyayla daha fazla kişiye burs verebilme imkanı ortaya çıkacağını ifade eden Vali Tutulmaz; “ Kampanyaya üç ayrı operatör kanalıyla bağış yapabilme imkanı var. Bağış miktarı 10 TL’dir. Değerli hemşerilerimiz ‘BAĞIŞ’ yazıp 6703’e mesaj göndererek 10 TL karşılığında bağışta bulunmuş olacaklar.  Bu 10 TL’nin tek tek bireyler için belki çok bir anlamı yok. Ancak bunlar belirli bir yerde biriktiğinde çok sayıda gencimizin bu topluma daha yararlı bireyler haline gelmesini sağlayacaktır. Gelecek eğitimdedir, gelecek eğitimli insanlardadır. Onun için biz eğitime destek vermeye gayret edelim. Tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimizi bu kampanyaya katılmaya davet ediyoruz.” dedi.

Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile basın mensupları 'BAĞIŞ'  yazıp 6703'e SMS atarak kampanyayı başlatarak Afyon Eğitim Vakfı’na destekte bulundular.

 

SMS ile bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız tüm operatörlerden 'BAĞIŞ'  yazıp 6703'e SMS atarak 10 TL değerinde bağışla bir öğrencimizin aydınlık geleceğine katkıda bulunabilir.