Sultandağı Kaymakamlığını ziyaret ederek programına başlayan Vali Gökmen Çiçek, Kaymakam Önder Koç’tan ilçenin ekonomi, sosyal, kültürel ve asayiş açısından genel durumu, pandemi tedbirleri ve yürütülen projelerde gelinen aşama konularında ayrıntılı bilgiler aldı.

Üretim Atölyesini İnceledi

Buradaki ziyaretinin ardından kısa sürede sıfırdan inşa edilen ve kadınların hizmetine sunulan Sultandağı Kadın Kültür Evi’ni ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Kadın Kültür Evi’ni gezerek, eğitim ve sosyal etkinlik alanlarını inceledi.  Kadın Kültür Evi Müdürü Sultan Uysal’dan bilgiler alan Vali Gökmen Çiçek, daha sonra kadınların üretim yapacağı Tekstil Atölyesini ziyaret etti. Kadın Kültür Evi’ne gelen kadınlar bu atölyede üretime dâhil olacak ve hem kendilerine meslek edinecekler hem de aile ekonomilerine katkı sağlayacaklar.
 

 Başkan Aldırmaz’dan Çalışmalarını Dinledi

Vali gökmen Çiçek Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz’a da makamında ziyarette bulundu. Başkan Aldırmaz’dan ilçede yürüttüğü çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler alan Vali Çiçek, ardından yeni yapılan pazar yerinde incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Mehmet aldırmaz burada yaptıkları çalışmaları tek tek anlatarak, Vali Gökmen Çiçek’ten görüşlerini aldı.
 

Çifte Hamam Kitap Kahve Projesini Yerinde İnceledi

Sultandağı İlçe Emniyet Müdürlüğünde de inceleme ve denetlemelerde bulunan Vali Gökmen Çiçek, görevli personelden asayiş, güven ve huzurun sağlanması noktasında yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alarak, ekiplere kolaylıklar diledi. Vali Çiçek, Sultandağı ilçesinde eski hamamda içerisinde kitaplık, çalışma odaları ve oturma alanlarının planlandığı Çifte Hamam Kitap Kahve Projesi hakkında daha önce makamında bilgiler almış ve projeyi taslak olarak öğrenmişti. Kendisine sunulan projeyi bu kez yerinde inceleyerek, çalışmaları istişare etti.
 

Gazilerimize Ne Kadar Teşekkür Etsek Az

Sultandağı ilçesi ziyaretinde karşılaştığı vatandaşlarla haspihal eden, hal ve hatırlarını soran Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, kendisine iletilen talepleri dinlerken, vatandaşlara sağlık ve huzur dolu günler diledi. Bu sırada Kıbrıs Gazisi İsa Demir ile de sohbet eden Vali Çiçek: “Güzel şehrimiz Afyonkarahisar’ın şirin ilçesi Sultandağı’ndayız. İlçe ziyaretimizde Kıbrıs Gazisi İsa Demir amcamızla sohbet etme şerefine eriştim. Gazilerimiz vatan sevgisinin yaşayan sembolleri. İsa Amcamıza ve tüm Gazilerimize ne kadar teşekkür etsek az” diyerek düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Son olarak ilçede yapımı devam eden Spor Kompleksinde incelemelerde bulunan Vali Gökmen Çiçek, projede gelinen aşama ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar konusunda Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz’dan bilgiler aldı.

Vali Gökmen Çiçek’e ziyaret ve incelemelerinde Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, Kaymakam Önder Koç, Belediye Başkanı Mehmet aldırmaz ve diğer ilgiler eşlik etti.