Programları kapsamında ziyaretler gerçekleştiren Vali Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile birlikte güne erken saatlerde başlayan ve hem Afyonkarahisar’ın hem de bölge illerin sebze ve meyve ihtiyacını gideren Afyonkarahisar Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etti.

Öncelikle Afyonkarahisar Yaş Sebze Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Ali Çiloğlu’nu ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, halde günlük yürütülen işler, esnafın genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Türkiye’nin En Düzenli, En Huzurlu Meyve Sebze Hallerinden Biri

Burada açıklamalarda bulunan ve Afyonkarahisar Sebze ve Meyve Hali’nin çalışmalarıyla takdir topladığını belirten Vali Gökmen Çiçek: “Tüm Afyonkarahisar’a ve bölge illere meyve sebze ürünleri gönderen, bu işlemi sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayarak aksatmadan yapan, Türkiye’nin en düzenli, en huzurlu meyve sebze hallerinden biri olan Afyonkarahisar Sebze ve Meyve Halindeyiz. Geldiğim günden bugüne takip ediyorum. Sebze ve Meyve Halinden memnuniyeti biliyorum. Çalışmalardaki disiplini, esnafın duyarlılığını hep takdirle karşılamışımdır. Bugün hem esnafımızla dertleşmeye, hem de sohbet etmeye geldik. Sorunları ve talepleri dinleyerek daha iyi ne yapabiliriz diye istişare edeceğiz. Bugüne kadar yaptığı hizmetleri, bilinen ve takdir toplayan bir yer haline getirdiği için Ali Çiloğlu’na ve ekibine teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar Belediye Başkanımıza da Sebze Hali ile yakından ilgilendiği için teşekkür ediyorum. Tüm esnafımıza hayırlı ve bol kazançlı işler temenni ediyorum” dedi.

Ardından hal esnafını da ziyaret eden Vali Çiçek, esnafla görüşerek, işleri hakkında bilgiler aldı. Sıkıntı ve talepleri de dinleyen Vali Gökmen Çiçek, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Editör: TE Bilişim