Öncelikle Akören Belediyesini ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Hacı Candan’dan beldeye dair bilgiler adlı. Beldede karşılaştığı vatandaşlar ile de görüşen ve talepleri dinleyen Vali Gökmen Çiçek, esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

EĞİTİMDEKİ BAŞARIDAN UMUTLUYUM

Vali Gökmen Çiçek’in bir diğer ziyareti Akören İmam Hatip Ortaokulu'na oldu. Sınıfları gezen, öğrencilerle sohbet eden Vali Gökmen Çiçek, öğrencilere derslerinin nasıl olduğunu sordu, gelecek hayallerini dinledi. Hayal kurmaktan vazgeçmemelerini isteyen Vali Çiçek, çok okumalarını ve özgüvenli olmalarını tavsiye etti. Öğretmenlerle de eğitim öğretime dair istişarelerde bulunan Vali Çiçek, bu yıl Eğitim Seferberliği Projesi ile eğitimden çok umutlu olduğunu ve yıl sonunda istenilen başarıya ulaşılacağına inandığını söyledi. Öğretmenlerin desteğinin çok önemli olduğunu söyleyen Vali Çiçek, bu konudaki görüşleri de dinledi. Ardından Akören Kız Kur'an Kursunu da ziyaret eden Vali Çiçek, bilgiler aldı.

VATANDAŞLARI DİNLEDİ, TALEPLERLE ÇÖZÜMLER ÜRETTİ

Vali Gökmen Çiçek’in bir sonraki durağı Sinanpaşa Kaymakamlığı oldu. Kaymakam Zeynep Topcu'dan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Çiçek, daha sonra ilçedeki vatandaşlarla bir araya geldi. Kendisine iletilen talepleri dinleyen Vali Çiçek, çözümü noktasında gerekli talimatları verdi.

ÇOK DAHA GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ

İlçelerdeki ziyaretlerinde Kadın Kültür Evleri’ni mutlaka ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Sinanpaşa ilçesinde de programını değiştirmedi. Sinanpaşa Kadın Kültür Evi’ni ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Serbest Kürsü etkinliğinde kadınlarla bir araya geldi. Kadın kültür evlerinin artık kadınlara emanet olduğunu söyleyen Valimiz Çiçek: “Sizlerin desteğiyle hep birlikte çok daha güzel işler başaracağız. Ben buna yürekten inanıyorum. Nasıl ki geçmişte cephelerde, milli mücadelede nice kahraman Türk kadını bulundukları şehrin kaderini değiştirdiyse Afyonkarahisar’da kadınlar eliyle bu şehirde çok daha güzel işler başaracağız” dedi.

KADIN KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ

Sinanpaşa Kadın Kooperatifi Üretim Atölyesinde de incelemelerde bulunan Vali Gökmen Çiçek,  kadınlardan üretilen ürünler ve genel işleyiş hakkında bilgi aldı. Kadın Kooperatifinin işlettiği restoranı da inceleyen Vali Çiçek, bu sırada restoranda bulunan müşterilere afiyet olsun dileklerini iletti.

SİNANPAŞA BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Sinanpaşa ilçesindeki programları kapsamında Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman’ı makamında ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, ilçeye yapılacak hizmetler ve diğer çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler aldı.

TEKSTİL FABRİKALARINI ZİYARET ETTİ

Son olarak Tekstil fabrikalarına giden Vali Gökmen Çiçek, 54 kişinin istihdam edildiği Nur Group Tekstil Fabrikası ile 235 kişinin istihdam edildiği Sinpa Tekstil Fabrikası’nı ziyaret etti. Üretilen ürünler ve genel işleyişe dair bilgiler alan Vali Gökmen Çiçek, firmalarda yapılan diğer çalışmalar hakkında yetkililer Metin Ateş ve Hakan Çelik'ten bilgiler aldı.

Vali Gökmen Çiçek'e tüm ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Mehmet Keklik ile Kaymakam Zeynep Topcu eşlik etti.