Vali Gökmen Çiçek, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi bayramlaşma programlarında Afyonkarahisar’ın ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, bayramlarını kutladı.

Vali Gökmen Çiçek’e bayramlaşma ziyaretlerinde Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İGM Başkanı Burhanettin Çoban, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Muhtarlar, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri eşlik etti.

İlçe Ziyaretleri Şuhut’tan Başladı

Bayramın ikinci gününde Şuhut ilçesine giden Vali Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri ilçe halkıyla bayramlaştı. Sağlık, afiyet ve huzur içerisinde nice bayramlar dileyen Vali Çiçek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Sizlerle Bir Arada Olmaktan Dolayı Çok Mutluyum

Burada konuşan ve bir bayramı daha birlikte karşılamaktan duyduğu memnuniyeti belirten Vali Çiçek: “Şuhut’ta birlikte girdiğimiz ilk bayram benim açımdan. Şuhut kalbimizin yarısı. Son zamanlarda çok ciddi yatırımlar yapılıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah çok daha fazla yatırımlara kavuşacağız. Sayın Bakanımızın başlattığı ve devam ettirdiğimiz güzel bir bayramlaşma programı. Sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah birlikte daha nice güzel günlerde buluşmak dileğiyle herkesin bayramını kutluyorum” dedi.

Dazkırı, Başmakçı, Evciler ve Dinar halkıyla birlikte Dinar ilçesinde de bayramlaşma programı düzenlendi. Vatandaşlarla bir araya gelen ve Afyonkarahisar’da güzel bir bayram geçtiğini söyleyen Vali Gökmen Çiçek, nice bayramlarda birlik, beraberlik ve huzur içerisinde bir arada olabilmeyi temenni etti.

Evciler, Dazkırı, Başmakçı Olmadan Afyon Düşünülemez

Konuşmasında Afyonkarahisar’ın her yerinin ayrı güzellikte olduğunu hatırlatan Vali Çiçek: “Gizemli Şehir Afyonkarahisar’ımızda bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Afyonkarahisar’ımızın her yeri ayrı güzel.  Başmakçı, Evciler, Dazkırı, Dinar bu bölge gerçekten farklı bir güzellikte. Dinar’sız Afyon, Afyon’suz dinar düşünülemez. Evciler, Dazkırı, Başmakçı olmadan Afyon düşünülemez. Baktığımızda belki kilometreler, mesafeler giriyor aramıza ama gerçekten bu ilçeleri takip etmediğimiz gün yok. Bu güzel bayram gününde sizlerle bir arada olduğum için mutluyum, hepinize ayrı ayrı sevgilerimi sunuyor iyi bayramlar diliyorum” diye konuştu.

İnşallah Sarılamadığımız El Ele Tutuşamadığımız Son Bayram Olur

Sandıklı ilçesinde de Sandıklı, Kızılören ve Hocalar ilçe halkının katılımıyla yapılan bayramlaşma programında vatandaşların bayramlarını kutlayan Vali Çiçek ve protokol üyeleri, ilçe halkıyla kucaklaşarak, huzur ve ağız tadıyla nice bayramlara erişebilmeyi diledi. Bayramlaşma töreninde verilen ortak mesaj, sağlık, huzur, birlik ve beraberlik oldu. Allah sağlıkla, huzurla nice bayramları yaşamayı nasip etsin diyerek konuşmasına başlayan Vali Çiçek: “Birlik ve beraberlik içerisinde bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bir yıldır böyle bir araya gelemiyorduk. Geçen bir yıl hepimiz için gerçekten çok zorlu geçti. Kimilerimizin ailesinden bazı canlar gitti, bazılarımız hastalığı geçirdi, bazılarımız hasta olmamak için evde kaldı. Hepimiz zorluk yaşadık ama birlikte hareket ederek kontrolü elden kaçırmamdık. Bir kez daha hem sağlık çalışanlarımıza hem de kolluk güçlerimize teşekkür ediyorum. Bugün yine bir aradayız. İnşallah sarılamadığımız el ele tutuşamadığımız son bayram olur” şeklinde konuştu.

Afyonkarahisar’ı Taşıyabildiğimiz Kadar Yukarı Taşımaya Gayret Ediyoruz

Birlik ve beraberliğin şehre getirisinden bahseden Vali Çiçek: “Biz Afyonkarahisar’da tüm Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, kaymakamlarımızla ile kol kola girdik birlik ve beraberlik içerisinde Afyonkarahisar’ı taşıyabildiğimiz kadar yukarı taşımaya gayret ediyoruz. Gerçekten bu birliktelik ile Afyonkarahisar için canla başla çalışıyoruz. Aynı şey Sandıklı için de geçerli. Sandıklı bugün Türkiye’de herkesin bildiği bir ilçe. Sanıklı deyince akla mutlaka jeotermal enerji geliyor. Burada da güzel işler yapılıyor. Bu ilçemizi Türkiye’nin en önemli ilçesi yapmak için el ele çok çalışmak durumundayız. Avrupa ile yarılır hale gelmeliyiz. Afyonkarahisar’da bu potansiyel var. Bayramın birlik, beraberlik ve kardeşliğimize vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

İlçelerde yapılan bayramlaşma programlarına vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. Vatandaşlar her bayram kendilerini unutmayarak bayramlaşmak için ilçelerine gelen Vali Çiçek ve protokol üyelerine teşekkür ettiler.