Afyonkarahisar’da 2021Yılının Aile Yılı ilan edilmesi ile alakalı “Değerlendirme Toplantısı” Akrones Termal Otel’de gerçekleşti. Vali Gökmen Çiçek’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, kurum ve daire müdürleri katıldı. 

Toplantıda konuşan Vali Çiçek şunları söyledi: 

SEVGİ YILI BİR ÇOK İLE ÖRNEK OLDU

Afyonkarahisar’da geçen yıl sayın bakanımızın öncülüğünde başlatılan Sevgi Yılı, bir yıl süresince çok güzel şeyler yapıldı. Pandemi olması nedeniyle çok güzel işler yapıldı. Bir çok il bizlerden çalışma örneklerini ildi. Çok yararlandığımız bu projeyi orada bırakmak doğru olmayacaktı. Sayın bakanımızın bakanlıkları döneminde Afyonkarahisar’ın inşası noktasında çok güzel işler yaptı. 

SİGORTA AFYON OLAMAYIZ

Sayın Bakanımız ile manevi değerler noktasında inşa çalışmaları yapalım diye konuştuk.

Türk Milleti’nin en önemli özelliği aile yapısıdır. Aile kurumu bir çok yönden saldırı altında. Ülkemizde olduğu kadar ilimizide ilgilendiriyor.Aile kurumunda zaaf oluşursa, biz bildiğimiz sigorta Afyonkarahisar olamayız. Bunun için canla başla çalışıp bu kurumu korumalıyız. Bunun içn bir şeyler yapalım diyerek sayın bakanımızla istişareler yaptık.