Kurban Bayramı nedeniyle Vali Gökmen Çiçek ve protokol üyelerinin katılımıyla Taş Medrese’de bayramlaşma töreni yapıldı. 

Törene Vali Gökmen Çiçek, Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Burcu Köksal, Mehmet Taytak, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Osman Alp, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, protokol üyeleri, siyasi partilerin il başkanları, kurum ve daire müdürleri ve STK temsilcileri katıldı. 

Tüm protokol üyelerinin bayramlaştığı programda protokol üyeleri sırayla söz alarak Kurban Bayramıyla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Bu Kentte Olmaktan Dolayı Son Derece Mutluyum 

Son olarak söz alan Vali Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar’da sizlerle ilk bayramımı geçiriyorum diyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi: “Yaklaşık 40 gün önce atandığım Afyonkarahisar’ın ilçe ilçe, köy köy, sokak sokak her bir köşesini gezmeye çalışıyorum. Hizmet edeceğim bu ilde vatandaşların sorunlarını yerinde görmek için mücadele ediyorum. Gezdiğim yerlerde 40 gün içerisinde gördüm ki; Afyonkarahisar gerçekten potansiyeli olan, vatansever insanlardan oluşan büyük bir kent. Bu kentte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Afyonkarahisar şehitler diyarı bir il. Bu sebeple öncelikle şehit anne ve babalarımızın Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Güvenlik güçlerimiz bugün dünyanın her noktasında acı çeken mazlumlara, soydaşlarımıza yardım etmek için görev yapıyor. Güvenlik güçlerimize Allah’tan yardım diliyorum Libya’da, İdlib’te olan güvenlik güçlerimize kolaylıklar diliyorum. Milletçe kutladığımız bu Kurban Bayramı’nda inşallah bu birlik ve beraberliğimiz sonsuza kadar devam eder. Pandemiden kurtulduğumuz daha güzel günlerde birlik ve beraberlik içerisinde beraber olmak dileğiyle herkesin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Vali Gökmen Çiçek’in konuşmasının ardından buradaki bayramlaşma töreni sona erdi. Ardından Vali Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri İl Jandarma Komutanlığına geçerek, jandarma teşkilatının bayramını tebrik etti. 

Bayramlaşma programında son duran Polisevi oldu. Vali Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri emniyet ekiplerinin bayramını kutlayarak, sağlıklı ve huzur dolu nice bayramlar dilediler.