"HİZMETLERİYLE ŞEHRİMİZE DEĞER KATTI"

Göreve başladığı tarihten itibaren şehrimize kattığı değerle Afyonkarahisar'ın son iki yılına damga vuran Vali Gökmen Çiçek ile birlikte çalışmaktan onur duyduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; "Uyum birlik ve beraberlik içerisinde güzel şehrimiz Afyonkarahisar'a hizmet ettiğimiz Değerli Valimiz Gökmen Çiçek'e bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Şehrimizde her alanda büyük projelerin öncülüğünü yapan kıymetli Valimiz, yeniliklerin öncüsü oldu. Vizyon ve ufkuyla her alanda farkındalığını hissettirdi.  Sayısız hizmetleri ve önemli projeleri şehrimize sınıf atlattı, değer kattı.  Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle yayınlanan 'Valiler Kararnamesi' ile Kayseri Valiliği görevine atanan Sayın Valimize şehrimize bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

"MÜTEVAZILIĞINDAN TAVİZ VERMEYEN"

Afyonkarahisar'da görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Vali Gökmen Çiçek ise;  "Belki son defa Afyonkarahisar Valisi olarak Afyonkarahisar Belediyesi'ni ziyaret etme fırsatı buldum. Belediyemizin çalışmalarını ve faaliyetlerini bizzat gören ilin valisi olarak söylüyorum. Gece gündüz kendi çalıştığı ille dertlenen, kendi aracıyla sokaklarda dolaşan, mütevazılığından taviz vermeyen Mehmet Zeybek Başkanımla dertleştik sohbet ettik. Afyonkarahisar'la ilgili hayallerimizi planlarımızı projelerimizi konuştuk.  Burası benim için uğurlu ve hayırlı bir yer. Her toplantıdan sonra hayallerimize kavuşma imkânı bulduk. Başkanımız yapacağı projeleri anlatıyor ben de heyecanla dinliyordum. Buradan ayrılmadan teleferiğin ihalesinin yapılmış olmasını, kütüphane inşasının başlamasını, alt geçit açılışı ve peyzaj çalışmalarıyla uzun çarşı projesinin başlamış olmasını bilerek gitmek beni mutlu ediyor. Geldiğimizden günden beri hiç ayrılmadığımız hep beraber olduğumuz hayırlı odada başkanımla vedalaşmak için bir araya geldik. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e çok teşekkür ediyorum." dedi.

"BENİM İÇİN AYRI BİR İNSAN"

Vali Gökmen Çiçek: "Açık yüreklilikle söylüyorum, benim için çok ayrı bir insan. Hayat, makamlar mevkiler değişir ama Mehmet Zeybek ile Gökmen Çiçek'in dostluğu değişmez, bitmez. Sadece iş arkadaşlığı yanında ailecek birbirimizi yürekten seviyoruz. Bazen yemekleri beraber yerdik bazen çayları birlikte içerdik. Eşlerimiz birbirini çok severdi. Fiziki olarak Afyon'dan ayrılıyorum ama Başkanımdan ayrılmam mümkün değil. Sevgimin her zaman devam edeceği dostum. Kendisine teşekkür ediyorum, hakkını helal etsin, Allah razı olsun. İyi ki vardın. Birçok işi ben yapmadığım halde bu işi Vali yaptı dedin. Hâlbuki sen yapmıştın. Nezaketin, hoşgörün ve dostluğun için teşekkür ediyorum" dedi.