Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek Çavuşbaş’ta vatandaşlarla bir araya geldi. Zeybek burada vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.  

Mahalleye modern bir Pazar yeri yapacaklarını söyleyen Zeybek,  “Geçen günlerde mahallenin pazar yerini dolaştığımda pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımız diğer mahallelerdeki gibi kapalı bir pazar yeri yapılmasını istediler. Bizde Çavuşbaş Mahallemize bir müjde değil birden fazla müjde ile geldiğimizi ifade etmek isterim. Mahallemize Pazar yeri yapacağız. Ayrıca ninelerimizin doğalgaz talebi var. Bizde var gücümüzle çalışarak doğalgazı getireceğiz.  Yukarı Mahallelerimizde bulunan tarihi evleri restorasyon yaparak buraları turizme kazandırmak istiyoruz. Teleferikte yapıldığı zaman bazı mahallelerimizin çehresi değişecektir.” Dedi


“TOKİ VAADİNİ BİZ VERİYORUZ BAŞKALARI VEREMEZ”

 

TOKİ tarafından yapılacak 750 konut hakkında konuşan Zeybek,  “Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile görüşmelerimiz sonucunda Küçükçobanlı Mahallesi sınırları içinde 2+1 ve 3+1 daireler olmak üzere en az 750 konutun yapılaması talebini Çevre ve Şehircilik Bakanlığından ilettik. 4 kategori de talep toplayacağız. Bunlar şehit ve gazi yakınları, yüzde 40’dan fazla engellilerimize, emeklilerimize ve diğer vatandaşlarımız olacaktır. Bazıları gibi kuru vaatler vermiyoruz. Yapılan vaatleri de yapacağım diye de sizleri kandırmıyoruz. TOKİ vaadini biz veriyoruz. Başkaları veremez.  Yaparsa AK Parti yapar, Mehmet Zeybek yapar. Biz bu sözleri söyleyince adayın biri çıldırıyormuş. Geçen birkaç gün önce sağlık bakanımız geldi. Projelerimizin arasında yer alan semt polikliniğinin müjdesini Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’dan aldık. Savunma Bakanımız Hulusi Akar’dan Garnizon Komutanlığının arazisini istedik ve oraya Millet Bahçesi yapacağız. Afyonkarahisar’a acemi birliğinin kurulmasını talep ettik. Asgari fabrikasının üretiminin artırılmasını talep ettik. Tabi bunlar hükümetimizle uyumlu çalışmamız sonucunda olacak işlerdir” ifadelerini kullandı.