Emre Öztürk, Afyon Postası’nda yer alan haberin paylaşıldığı sosyal medya paylaşımının hemen altına yorum yaparak şunları söyledi: 

BENDEN SIR GİBİ SAKLANDI

Ben Gazi Emre Öztürk Afyon Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı. Haberi yapıyorsunuz ama içeriği hakkında kamu oyuna kelime oyunları ile ne yazık ki yanlış lanse ediyorsunuz. Çünkü bu programın yapılacağı ile ilgili ne yazık ki Sayın Dr.Mahmut Koçak tarafından bana 1 gün önceden arayıp derneğimizi ziyaret edeceğini belirtmiştir. Böyle bir programı bana ne yazık ki kendileri eski şube başkanı ile organize edip sır gibi saklamışlardır.

ÖZEL NEDENLERDEN DOLAYI ŞEHİR DIŞINDAYDIM

Benim dernekte bugün olmamam sebebim ise özel nedenden dolayı şehir dışında olduğumu Sayın Dr.Mahmut Koçak beye 1 gün önceden katılım sağlayamayacağımı kendilerine telefon ile arayıp saat 20:30 sularında belirtim ki ben olmasam dahi Şube Başkan Yardımcım ve Yönetim Kurulu üyelerim ev sahipliği yapmışlardır. 

DERNEĞE GELDİĞİMDE BASIN MENSUPLARI AYRILMIŞTI

Nitekim ben derneğe saat 14:40 sularında geldim ama siz değerli basın mensuplarımız basın toplantısı bittiği için ayrılmıştınız. Dipnot: Birgün önce tüm basın mensubu arkadaşlarıma WhatsApp üzerinde kurulu grubumuzdan ben davet ettim. Lütfen haber yaparken içeriğini araştırıp sonrasında kamuoyunu doğru haberler ile bilgilendirmeniz önem.arz etmektedir ki şuan derneğimiz bir genel kurul seçim dönemindedir. Tüm kamuoyuna saygılarımla duyurulur.