Girişimci iş insanı Deniz Özalan ile fabrikanın açılış süreci hakkında istişare ve değerlendirmelerde Başkan Zeybek, seçim vaatleri arasında olan iş sahası açma projelerinden birisini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

           Başkan Zeybek, “ Tek gayemiz vardı, o da garip gurebanın işsiz olan insanların evlerine bir dilim ekmek götürmelerine katkı sağlamaktı. Şükürler olsun bu projemizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Fabrikada çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. İnşallah Afyon’da yeni bir iş kolu hayata geçmiş olacak. Tekstil sektörünün de Afyon’da gelişmesine vesile olacağız.” dedi.

          Başkan Zeybek ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “İstihdamı artırmak amacıyla girişimlerde bulunup, güzel şehrimize kazandırmayı planladığımız Tekstil Fabrikasını ziyaret ettik. Girişimci iş insanı Deniz Özalan kardeşimizle fabrikanın açılış sürecini istişare ettik, değerlendirmelerde bulunduk. Normalleşme sürecinde girdiğimiz şu günlerde açılış hazırlıkları daha da hızlanan Tekstil Fabrikasını İnşallah Rabbimin izniyle en kısa zamanda hizmete açacağız." dedi.