Afyon OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Kolejin kurucusu Önder Artuk, Kolej Müdürü İbrahim Çakal, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri Ahmet Sevim, Hasibe Öksüz, Fizik öğretmeni Hasan Boyar ve bir grup öğrenciyle Camiler ve Din görevlileri haftası nedeniyle Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’yu makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette,  kolej öğrencileri İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’ya çiçek takdim ederek, Camiler ve Din görevlileri haftasının hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, Afyon OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Kolejin kurucularına, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür etti. Müftü Şükrü Kabukçu, Bu güzel hafta münasebetiyle yapmış olduğunuz ziyaret bizi onure etmiş oldu” diye belirttikten sonra haftanın ehemmiyeti hakkında öğrencileri bilgilendirdi.  

Afyon OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Kolejin kurucusu Önder Artuk ise; “Bu ziyaretler öğrencilerimiz üzerinde olumlu etki bırakıyor. Dinini, diyanetini bilen bir nesil yetiştirmek ana hedefimiz’’ diye konuştu