MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İhsaniye ilçesi ve kasabalarında seçim çalışmalarına katıldı. MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, İl Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Kahveci, Doğan Şimşek, Recep Yaman ve Mustafa Gün’de bu ziyaretlerde hazır bulundu.

“İHSANİYE’Yİ BÖLGE GÜNDEMİNE TAŞIDI”

Taytak ve beraberindekilerin ilk durağı İhsaniye Belediye Başkanı ve MHP İhsaniye Belediye Başkan adayı Şaban Çabuk oldu. Burada konuşan Taytak, Şaban Çabuk’un son 5 yılda İhsaniye İlçesinin çehresini değiştiren, vizyonunu yükselten bir isim olduğunu söyledi. Taytak, Şaban Çabuk’un İhsaniye’yi Afyonkarahisar ve bölge gündemine taşıyan başarılı bir belediye başkanı olarak tanımladı.

“BAŞARI İHSANİYE’NİN SINIRLARINI AŞMIŞ”

Taytak konuşmasında, Şaban Çabuk’un başarılı çalışmalarda bulunduğunu vurgulayarak şunları söyledi:  “Şaban Çabuk başkanımız MHP’nin üretken belediyecilik felsefesini en iyi idrak etmiş, bu felsefe ile çok iyi hizmetler üretmiş bir başkanımız. Onun bu başarısı İhsaniye’nin bile sınırlarını aşmış durumda. Biz onunla ve ekibi ile onur duyuyoruz. İnşallah 31 Mart 2019 seçimlerinde İhsaniye halkımız da bu başarıyı ödüllendirerek hizmete ve üretmeye devam diyecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

Taytak ve beraberindeki heyet daha sonra Yaylabağı, Gazlıgöl, Kayıhan ve Döğer’de belediye başkan adaylarını ziyaret ederek bu kasabalarda vatandaşlardan MHP adaylarına destek talep ettiler.