İlk önce Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı ve Çay İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Taytak, burada başarılı çalışmalarla 5 yılı geride bırakan Hüseyin Çağrı ve ilçe teşkilatına teşekkür ederek, MHP’nin üretken belediyecilik felsefesine uygun olarak bu başarılarını 31 Mart 2019 seçimlerinde de devam ettirmeleri konusunda dileklerini iletti.

 

MİNİBÜSCÜ ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

Programına Bolvadin İlçesinde devam eden Taytak Bolvadin Belediye Başkan adayı Selahattin Kelekçi ve Bolvadin İlçe Başkanı Mustafa Türker ile birlikte Bolvadin Minibüscüler Kooperatifi ziyaret ederek minibüsçü esnafından adayları Selahattin Kelekçi için destek istedi. Minibüsçü esnafından büyük destek alan Taytak ve Kelekçi kooperatif üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

ÇOBANLAR’IN 24 HAZİRAN’DAKİ DESTEĞİNİ UNUTMUYORUM

4 günlük ziyaret programının son gününün akşamında Çobanlar ve Sultandağı ilçelerini de ziyaret eden Taytak, Çobanlarda MHP İlçe Başkanı Beytullah Kesek ve MHP Çobanlar Belediye Başkan Adayı Ali Sarıtaş ve Kocaöz Belde adayı Musa Kamışçı ile ilçe teşkilatında bir araya gelerek 24 Haziran’da MHP’ye en büyük desteği veren ilçelerden olan Çobanlar ilçesinden ve Kocaöz Beldesinden 31 Mart 2019 akşamı da zafer haberleri beklediğini iletti.

 

SULTANDAĞINDA ÇOK ÇALIŞARAK BAŞARACAĞIZ

Ziyaretin son durağı olan Sultandağı ilçesinde MHP Sultandağı Belediye Başkan Adayı Tacettin Damlarkaya ve Sultandağı ilçe yöneticileri ile bir toplantı gerçekleştiren Taytak, “kapı kapı dolaşarak, çok çalışarak zafer ulaşmamız mümkündür. Sultandağı ilçemizde bu enerjiyi ve özveriyi görüyorum. İnşallah çalışarak kazanacağız” diyerek ilçe yöneticileri ile istişarelerde bulundu.

 

4 günlük ziyaret programında Bolvadin, Afyonkarahisar merkez ilçe, Sandıklı, Dinar, Evciler, Çay, Çobanlar ve Sultandağı ilçe köy ve kasabalarında ziyaretlerde bulunan Taytak TBMM faaliyetlerine katılmak üzere Ankara’ya döndü.