MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Hocalar ve Basmakçı ilçelerinde parti teşkilatını ve vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Taytak’a, İl Başkanı Mehmet Kocacan, İl Sekreteri Beytullah Bostancı ve il yönetimi eşlik etti. Taytak ilk olarak Hocalar MHP ilçe teşkilatını ziyaret etti. Partililerle yerel seçimler üzerine sohbet eden Taytak, daha sonra ilçe de bulunan vatandaşlarla tek tek yakından ilgilenerek talep ve isteklerini dinledi.

AK PARTİLİLER KARŞILADI

İlçe ziyareti sırasında AK Parti Hocalar seçim ofisini de ziyaret eden Milletvekili Taytak’ı Hocalar Belediye Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkan Adayı Ali Arslan ve AK Partililer karşıladı. Taytak burada cumhur ittifakının önemine değindi.

 “BAŞKAN ADAYIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIM”

Hocalar ilçesinde bir kahvehane de vatandaşlara seslenen Taytak, “MHP Hocalar’da kendi adayı Doğan Demir ile seçimlere girecektir. Biz başkan adayımıza inanıyor ve güveniyoruz. Sizlerin de inanmasını ve güvenmesini istiyoruz. MHP’ye ve başkan adayımız Doğan Demir’e sizlerden  oy istiyorum. Belediye başkanlığını kazandığımız takdirde ben eleminden gelen gayreti göstereceğime söz veriyorum. Başkan adayımız Doğan beye de taşın altına elini koyduğu için kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı Hocalar’da 3 hilali dalgalandıracağız” diye konuştu. MHP Hocalar Belediye Başkan Adayı Doğan Demir’de bu görevi kendisine layık gören herkese teşekkür ederek, “Hocalar halkı beni benden daha iyi tanıyor. Onun için herkesten destek bekliyorum” dedi.

GÖNÜLLÜ: “SEÇİMLERİ YÜZDE 50.1 İLE KAZANACAĞIZ”

Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyet daha sonra Başmakçı İlçesine geçerek partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim ofisinde konuşan Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, “2014 yılında vatandaşlarımıza ne söz verdiysek fazlasıyla yerine getirdik. Bu seçimlerde ise 5 yılda yaptığımızı bütün Başmakçı halkı tanık oldu. Ve ilçe de her eve girebilme yüzümüz olduğundan dolayı biz tekrar bu yola çıktık. Biz her zaman biriz ve beraberiz dedik. Biz bu yürekli arkadaşlarımız olduğu sürece inşallah 31 Mart tarihinden itibaren kaldığımız yerden devam ederek ilçemize daha güzel hizmet ve yatırımlar yapacağız. Ben her zaman söylüyorum bu seçimlerde YÜZDE 50.1 ile biz başaracağız” ifadelerini kullandı.

TAYTAK: “BAŞMAKÇI MHP İLE YOLUNA DEVAM EDECEKTİR”

Başmakçı ilçesinde 5 yılda önemli yatırımların yapıldığını söyleyen Milletvekili Taytak, başmakçı halkının 31 mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde tekrar Ayhan Gönüllü’yü başkan seçeceklerine inandıklarını vurguladı. Taytak, “Ayhan Gönüllü başkanımız hemen hemen her gün beni arar. Her aramasında Başmakçı için bizden bir şeyler ister. Ürettiği projelerin hayata geçmesiyle ilgili Ankara’da basmadık yer bırakmaz. Başkanımız Başmakçı ilçesinde 5 yıl da önemli çalışmalar yapmıştır. Yine bu hizmetlerin devamı için 31 Mart tarihinde Ayhan Gönüllü başkanımıza tekrar destek vereceğinize inanıyorum. Belediye’yi tekrar kazandıktan sonra bizde Başmakçı ilçemize elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz ve başkanımızın vaat ettiği projelerin hayata geçmesi için Ankara’da beraber yine dolaşmadık kapı bırakmayacağız” diye konuştu.

KOCACAN: “HOCALAR VE BAŞMAKÇI EHLİNE EMANET”

Hocalar ve Başmakçı ilçe ziyaretlerinde konuşan İl Başkanı Mehmet Kocacan, hem Hocalar’da hem de Başmakçı’da yerel seçimlerden zaferle ayrılacaklarını ifade etti. Başkan Kocacan, “Hocalar ilçemizde belediye başkan adayımız Doğan Demir’le belediye başkanlığını kazanacağımıza inanıyorum.  Vatandaşlarımızdan başkan adayımıza destek vermelerini istiyorum. Başmakçı Belediye Başkanımız Ayhan Gönüllü 5 yıl içerisinde MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı ile Başmakçı ilçesinde destan yazmıştır. Bu hizmet ve yatırımların daha güzelini ve daha iyisini ustalık dönemi dediğimiz ikinci döneminde de devam ettireceğinden hiç şüphemiz yoktur. Başmakçı ehline emanettir” dedi.