31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için seçmenle buluşmaya devam eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurduseven, Sultandağı’nda ziyaretlerde bulundu. Sultandağı’nda bulanan tüm belde ve köylerde seçmenlerle buluşan Yurdunuseven Yeşilçiftlik Beldesi’nde halka hitap etti.

“YEŞİLÇİFTLİK’TE YÜZDE 60 OY ALACAĞIZ”

Yeşilçiftlik’te yüzde 60 ile kazanacaklarını söyleyen Yurdunuseven, “Sizlerden Şemsettin Başkanıma ilgi istiyoruz. Çünkü İlçe Başkanımız Medeni ağabeyim de söyledi. Sizlerden destek gelirse destek olur. Ne demek istediğimi siz anladınız. Bizde Sultandağı’na, Yeşilçiftlik’e destek olacağız. Çünkü Sultandağı bizim idealimiz. Sultandağı’nda bugüne kadar yüzde 35’i geçememişiz. Ama inşallah gösteriyor ki burada Sultandağı’nı yüzde 52 ile 53 ile alacağız. Yeşilçiftlik’te de inşallah 60’ı geçeceğiz.” dedi.

“İMF BORCUNU BİTİRDİK”

Diğer hükümetlerin İMF’den aldığı 25 milyar dolarlık borcu bitirdiklerini belirten Yurdunuseven, “Bir ittifak kurmuşuz adına Cumhur İttifakı diyoruz, yerli ve milli diyoruz. Ama karşımızda da bir şer ittifakı var. Düne kadar ben ülkücüyüm, ben milliyetçiyim diyenler bugün geliyorlar terör partisi olan HDP ile kol kola gidebiliyorlar. Nerede ülkücülük nerede milliyetçilik. Daha düne kadar mukaddesatımızı ayak altına alan, yıllarca sömüren, satan, ahır yapanlar bugün mukaddesatımız bende diyen Saadet Partisi ile kol kola girebiliyorlar. Bu nasıl bir anlayıştır. Demek ki bunların belediyeyi almak gibi, iktidar olmak gibi bir hayalleri düşünceleri yok. Bir tek şeyi düşünüyorlar şu istikrar olmasın. İMF’den para alsın bunlar, İsrail’i Amerika’sı Türkiye’yi sömürsün. Ama Elhamdülillah biz bunu yapmıyoruz. Biz 2013 yılında; yılların biriktirdiği, diğer hükümetlerin biriktirdiği, borçları 25 milyar dolar para ödeyerek İMF kapısını kapattık. Bundan sonra bu kapı açılmaz artık. Çünkü bize inanan, bize güvenen 26 milyon veren bir kitle var. Yüzde 52 ile Cumhurbaşkanımızı seçmiş bir halk kitlesi var arkasında. Eksiklerimiz var mı, hatalarımız var mı olabilir insanız.” ifadesine yer verdi. Yurdunuseven, ilçede esnaf ziyaretinde de bulundu.