Valilik makamında yapılan imza töreninde İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve İpeks Tekstil San. ve Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toros hazır bulundu.

Hayırseverlerin eğitim yatırımları artarak devam ediyor. Daha önce Anıtkaya Köyü’ne 8 derslikli ilkokul için protokol imzalayan hayırsever iş insanı Süleyman Toros, bu kez Köprülü Köyü’ne eğitim yatırımı kazandıracak. Anahtar teslim olarak yapılacak okula Sabiha Toros ismi verilecek.

İmza töreni öncesi İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın merkeze bağlı Köprülü Köyüne yapılması planlanan 12 derslikli ilk ve ortaokul hakkında Vali Mustafa Tutulmaz’a bilgiler verdi. Okulun 2 ay içerisinde inşaatına başlanması ve 12 ay sürede de bitirilmesi planlanıyor. 

Hayırseverimizin Artması Bizi Mutlu Ediyor

Protokol töreninde konuşan Vali Mustafa Tutulmaz: “İlimize yapılan yatırımlar her geçen gün artıyor ve bu bizleri oldukça mutlu ediyor. Hayırseverlerin sayısının artması da çok güzel. Devlet-vatandaş işbirliğinin en güzel örneklerinden birine daha şahit oluyoruz. Daha öncede Anıtkaya Köyü’ne yaptığı yatırımla bizlere destek olan hayırsever iş insanımız Süleyman Toros bu kez bir başka köyümüze eğitim yatırımı kazandırıyor. Kendisini bu duyarlılığı ve yatırımları için kutluyor ve ilimiz adına teşekkür ediyorum. Bu eğitim yatırımının da ilimize ve eğitim camiamıza hayırlar getirmesini diliyorum. Hayırseverimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Tutulmaz’ın konuşmasının ardından ilk ve ortaokul protokolüne imzalar atıldı.