-Afyon Postası’nın Haberi. 

Didem Arslan Yılmaz’ın programında ortaya çıkan sahte gelin olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Türkiye'nin konuştuğu sahte gelin olayında il sayısı sabit kalırken dolandırılan para giderek arttı. 

45 İLDEN 9 MİLYON LİRALIK VURGUN!

45 ildeki mağdurlardan dolandırılan para toplam 9 milyon lira oldu. Sahte gelinlerin lideri denilen Derya Akkuş’un yanı sıra programda itirafçılık yapan Melisay Tosun ve sevgilisi Emrah’ın da aralarında bulunduğu birçok kişi gözaltına alındı.

AFYON’DAN TELEFON BAĞLANTISI

Canlı yayına Afyonakrahisar’dan bağlanan ve bu çeteye oğlunu evlendirmek isterken tanışan Ali Karaca, şunları söyledi: “Ben teşekkür ediyorum. Gerçek ortaya çıktı. Bütün kızlara beni götürdüler. Ben kesinlikle anlaşmayacağım. Ben davamı tekrar açtım. Uzlaştırma geldi. Davamın arkasındayım.

AFYON SORUMLUSU VAR

Ben bunların ceza almasını istiyorum. Rıdvan Kızılaslan ile ben muhattap oldum. Beni tehdit etti. Afyon sorumlusu Halis Demirtaş’da bu işin içinde var. Ben bu konununda dile getirilmesini istiyorum. 

AFYON’DA ORAYA ÇIKAMAYAN ÇOK FAZLA İNSAN VAR

Ben pazartesi günü Afyon Cumhuriyet Başsavcısı ile görüşeceğim. Oraya çıkamayan çok sayıda insan var Afyon’da. Beni arıyorlar nasıl yaptın diye. Ben sizin numaranızı verdim Didem Hanım. 

AFYON POSTASI'NI TELEFONUZA İNDİRİN, AFYON'DA OLAN BİTEN HER ŞEYİ ANINDA ÖĞRENİN

-Android işletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın...

-İOS (Apple) İşletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın... 

-İnstagram'da Afyon Postası'nı takip edin...

Afyon Postası Whatsapp ve BİP Hattı: 0539 248 93 03...