Gün FM’de yayınlanan Gündem programına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya konuk olarak katıldı. Gazeteci İsmail Akar’ın sorularını yanıtlayan Çetinkaya çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Adaylığa devam edeceğini belirten ve 2014 seçimlerinde yüzde 43 oy aldığını söyleyen Fatih Çetinkaya, “Yani her iki kişiden bir kişinin teveccühünü aldık. Cumhur ittifakının ilimizde 100 bin oyu var. Mehmet Taytak Bey’in daha öncede açıkladığı gibi biz yola devam edeceğiz. İttifak olması zayıf ihtimal ancak yinede olması halinde benim adaylığım devam eder.” diye konuştu.

“BU SEÇİMİ BU KEZ ALACAĞIZ”

Belediye Meclisinin yerel bir parlamento olduğunun altını çizen Çetinkaya, “Meclis içinden seçilen encümen ise yürütmeyi sağlar. Bizim listemizde CHP’li, esnaf, mermer sektöründen yani her kesimden her sektörden yol arkadaşlarımız olacak. Bu seçimi bu kez alacağız. Çünkü ben dokunabilen, Fatih ne haber diyebilen, sırça sarayda oturmadan durmak ve yürümek değil koşmak isteyenlerin adayı olarak çalışıyorum.” dedi.

“HERKES KAZANACAK, ŞEHRİMİZ BÜYÜYECEK”

Afyonkarahisar’ın meselelerine vakıf olduğunu anlatan Fatih Çetinkaya, “Trafik sorununu biz çözeceğiz. Beş katlı binalara katlı otopark zorunluluğu olacak. Kentsel dönüşüm projesi ile şehir içi nüfusunun artmasını sağlayacağız. Şehir içi nüfus artması ile esnaflarımıza iş imkanı artacak. Yani 100 kişilik mahalleler yerine bin kişilik mahalleler oluşacak. Bu mahalleler sosyal kültürel donatılarla desteklenecek. Bu projede belediyeden para çıkmayacak. Belediye müteahhit ve vatandaş işbirliği ile kent merkezinde oturan insanların konutları değerlenecek ve piyasa değerlerine göre konut alacaklar. Herkes kazanacak, şehrimiz büyüyecek.” ifadelerini kullandı.

Yayın esnasında Gün FM yetkililerinin şahsında tüm radyocuların 13 Şubat Dünya Radyo Günü’nü kutlayan Çetinkaya sağlık, esenlik ve başarılar diledi.

Yayın sonrası Çetinkaya Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ve radyo çalışanları ile fotoğraf çektirdi.