Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya, CHP ve İYİ Parti Sinanpaşa İlçe Başkanlığı mensupları ile çok sayıda Sinanpaşalı vatandaşın katılımıyla hafta sonu “Millet İttifakı”nın CHP Sinanpaşa Belediye Başkan Adayı Harun Güner’in seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

SİNANPAŞA EN İYİ ŞEKİLDE YÖNETİLECEK

CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya ve “Millet İttifakı”nın CHP Sinanpaşa Belediye Başkan Adayı Harun Güner’in konuşmalarının ardından söz alan Milletvekili Köksal, 'Millet İttifakı'nın Sinanpaşa Belediye Başkan Adayı Harun Güner'in seçim bürosunun açılışı için toplandık. 31 Mart'ta her yerde olduğu gibi Sinanpaşa'da da sandığa gideceğiz ve Sinanpaşa'yı en iyi şekilde yönetecek başkan adayımız Harun Güner'e oy vereceğiz. Sinanpaşa'lı hemşerilerimden sandığa giderken bazı şeyleri unutmamaları özellikle hatırlamalarını istiyorum. Bunlar neler; Türküm, Doğruyum Çalışkanım demekten korkup mecliste andımız oylamasında HDP ile birlikte hayır oyu verenleri ve bu oylamada çekimser kalanları unutma Sinanpaşa'lı hemşerilerim. Yine primini gününü tamamlamış vergisini ödemiş her türlü şartlarını tamamladığı halde emeklilik hakları ellerinden alınan emekli olmak istediklerinde kendilerine yüzde 26 zam veripte onlara devletin sırtında yük diyen, türemiş diyen, çift dikiş diyenleri unutma Sinanpaşa'lı kardeşlerim.' dedi.

ZİRAAT BANKASI ÇİFTÇİ HARİÇ HERKESİ DESTEKLER HALE GELDİ

Ziraat Bankası'nın çiftçinin bankası diye kurulduğunu ancak çiftçiyi desteklemek yerine çiftçi hariç herkesi destekler hale geldiğinin önemle altını çizen Köksal, 'Sandığa giderken, Ziraat Bankası'na futbol kulüplerinin borçlarını kapatırıpta çiftçinin borçlarına sırtını dönenleri, gübreye, mazota yeme, zam üstüne zam ekleyenleri çiftçiyi perişan edenleri unutma Sinanpaşa'lı kardeşlerim. Devlet kurumlardaki tabelalardaki Türkiye Cumhuriyeti ibarelerini kaldırıp terörist başı Apo'ya sayın diyenleri, şehitlere 'kelle' diyenleri, Barzani ile kol kola gezenleri, teröristleri Habur'da davulla zurnayla karşılayanları, çadır mahkemeleri kurup berat ettirenleri sandığa giderken unutma Sinanpaşa'lı hemşerilerim. Bank Asya'ya kira yatırdığı için içeri atılıpta FETÖ'nün sümüklü mendilini elinde yıllarca saklayan Pensilvanya'dan icazet almadan hiç bir şey yapmayıp iktidar tarafından korunanları unutma Sinanpaşa'lı hemşerilerim. 400 bin esnaf bunun içinde Sinanpaşa'lı esnaflarımızda var borç batığında inim inim inlerken millete küfrü eden yandaş müteahhitlerin vergi borcunu silenleri sandığa giderken unutma Sinanpaşa'lı hemşerilerim. Elektriğe yüzde 45 zam yapıp 300'e yakın yandaş elektrik şirketine para kazandıran öte yandan yerli ve milli olan canımız ciğerimiz Şeker Fabrikalarını, SEKA'yı Türkiye'nin Askeri Fabrikasını satanları sonra da çıkıp kameralara yerli milli nutku atanları unutma Sinanpaşa'lı hemşerilerim. Bu sebeplerden 31 Mart’ta hemşerilerimiz Harun Güner’i seçecek, Sinanpaşa'lının yüzü gülecek.' ifadelerini kullandı.