“Kürdistan” sözlerini eleştiren MHP Milletvekili Mehmet Taytak, terör örgütleri ile bağlantısı olan kişilerin siyaset yapmasının engellenmesi gerektiğini  belirtti. Taytak konu hakkında şunları söyledi: “Öncelikle şunu belirtelim ki; liderimizin de ifade ettiği gibi, Türkiye’de Kürdistan diye bir yer yoktur. Tarihin hiçbir döneminde de olmamıştır. Allah’ın izni ile de hiçbir zaman olmayacaktır.Bir milletvekili olarak Türkiye’de değişmesi gereken en önemli şeyin, terör örgütleri ile bağlantılı olan kişilerin, Organizasyonların ve sözde siyasi partilerin siyaset yapmasının engellenmesi gerektiğini düşünüyorum. Kaynağını milletimizin vergilerinden elde eden TBMM maaşlarının-bütçelerinin ve siyasi partilerinin hazineden aldığı yardımların, Namlusunu millete ve devlete doğrultmuş teröristlere ulaştırılmasına benim vicdanım el vermiyor.”

“800’E YAKIN GÜVENLİK GÜCÜMÜZÜ ŞEHİT ETTİLER”

Bu kişilerin devletin imkanlarını teröristlere aktardığını söyleyen Taytak: “Belediyelerin kaynaklarını, milletvekilliğinin siyasi parti grubu oluşturmanın kazanımlarını dağdaki teröristlere akıtan bu hain yapının önüne mutlak suretle geçilmelidir.Devletin tahsis ettiği kepçelerle kazandıkları belediyelerin imkânları ile şehirlerimize, ilçelerimize kazdıkları hendeklerde 800’e yakın güvenlik gücümüzü şehit verdiğimiz bir yapıdan bahsediyorum.” diye Konuştu.

 

“GEREKEN DERSİ VERECEĞİZ”

Bu kişilere MHP’nin gereken dersi vereceğini belirten Taytak: “Milliyetçi harekete ve onun şeref abidesi liderime her türlü hakaret ve iftirayı atmaya cesaret eden bu kalleşlere gereken dersi her mecrada vereceğiz.FETÖSÜ, PKK’SI, CHP’Sİ HDP’Sİ, İP’İ bunların tamamıyla görülecek Türk Milleti adına hesabımız var.Türk milleti bizimledir, temiz yürekler bizimledir, şehit analarının gözyaşlarının, şehit yavrularının, yetimlerin ahının hesabını Allah’ın izniyle soracağız.”