Akbank Afyonkarahisar Organize Sanayi Şubesi Müdürü Ali Yaşar Dönmez ile Ticaret Pazarlama Müdürü Aysel Kuş, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Serteser, ziyaret dolayısıyla Dönmez ve Kuş’a teşekkür etti.

Afyonkarahisar Down Sendromu Yardımlaşma-Dayanışma Derneği Başkanı Fatma Mert ile Dernek yöneticisi ve Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Necmettin Can, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

DOWN SENDROMLU BİREYLER DUYGUSAL OLARAK DESTEKLENMELİ

Down Sendromu hakkında bilgi veren Fatma Mert, sendromu yaşayan bireylerin duygusal olarak desteklenmesi hâlinde hayat kalitelerinin arttığına dikkat çekti. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de Afyonkarahisar Down Sendromu Yardımlaşma-Dayanışma Derneği’nin önemli faaliyetlere imza atacağını belirterek Dernek’e başarılar diledi.

ZİRAAT BANKASI’NDA YENİ GÖREV

Ziraat Bankası Afyonkarahisar Girişimci Şubesi Müdürlüğü görevine yeni atanan Kayhan Toplu ile Girişimci Müşteri İlişkileri Yetkilisi Aycan Ünal, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Afyonkarahisar’da bir süre önce göreve başladığını belirten Kayhan Toplu, sanayici ve işadamları ile temas kurmak istediklerini belirtti. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de Kayhan Toplu’ya görevinde başarılar diledi.