Şekerbank Afyon Şubesi, Afyon Pancar Ekicileri Kooperatifi ile protokol imzaladı. Bölge üreticilerinin nakit ihtiyaçlarının karşılanmasının hedeflendiği protokol, Şekerbank Afyon Şube Müdürü Doğan Bayraktar ve Afyon Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Fazlı Öztürk arasında imzalandı.

05 Kasım’da imzalanan protokol ile Şekerbank, bölgedeki üreticilerin finansman ihtiyaçlarını hasat zamanı geri ödeme imkanı ve avantajlı faiz oranlarıyla karşılayacak.

Doğan Bayraktar: “Tarım sektörüne ve çiftçilerimize destek olmaya devam edeceğiz”

Şekerbank Afyon Şube Müdürü Doğan Bayraktar protokolün imza töreninde yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar’lı üreticilere banka olarak daha fazla destek olmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirerek; “Şekerbank’ın üreteni destekleme misyonu doğrultusunda imzaladığımız protokol ile Afyonkarahisar’lı üreticilerimize finansman sağlıyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana uzman kimliğimiz ile tarım sektörüne ve çiftçilerimize her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

Fazlı Öztürk : “Üretime yapılan destek ekonomiye ivme kazandıracaktır '

Afyon Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Fazlı Öztürk da üreticilerimize yapılacak her türlü desteğin, ülke ekonomisine ivme kazandıracağını, ekonominin canlanmasına ve istihdama katkı olarak geri döneceğini söyledi. Fazlı Öztürk, “Üretim, ülkelerin refah düzeyinin artması ve kalkınmasının en büyük itici gücüdür” dedi.