Ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, her daim Şehit Ailelerinin ve Gazilerimizin yanlarında olduklarını belirterek, ‘Bu vatan için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan aileleri ve Kahraman Gazilerimizin hizmetinde ve emirlerinde olduğumuzu belirtmek isterim. Ziyaret beni haliyle mutlu etmiştir. Meslek hayatım boyunca aldığım en anlamlı belgelerden birine beni layık gören Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’nun Şehit Aileleri ve Gazilere her daim yardımcı olduğunu belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanıİsmail Kumartaşlı ise; “ 3 yıldan beri bizimle olan sayın müftümüz, maalesef 30’a yakın şehidimizin cenaze namazını kıldırdı. İlimizin neresinde olursa olsun tüm Şehit törenlerinde hep yanımızda oldu. Şehitlerimizin definlerinden tutun, haftasına, kırkına, yılına kadar yaptığımız tüm programlarımızda müftümüz hep yanımızda oldu”dedi.

Camiler ve Din görevlileri haftası nedeniyle İl Müftüsü Şükrü Kabukçu nezdinde tüm din görevlilerinin bu güzel günlerini kutlayan Kumartaşlı, tüm şehit aileleri ve gaziler adına Kabukçu’ya teşekkür ederek derneğin plaketinden takdim etti.