Sedat Peker söz konusu videoda şunları söyledi: 

KÖFTECİ YUSUF SENİNLE TANIŞMAK İSTİYOR DEDİLER

Köfteci Yusuf konusu var. Bu konu nedir anlatayım. Ahıska Türkleri ile ilgili Bursa’da bir anma etkinliği yapılacak. Ben oraya geliyorum. Duyuru yapıldı. 15 bin kişi parkın içindi. 15 bin kişide yukarıda bekliyor. Yer gök insan. Ben oraya gitmeden önce daha önce giden arkadaşlar aradılar. Reis biz şurda oturuyoruz. Seni bekliyoruz. Her yer çok kalabalık. Bu köfteci Yusuf var senin hayranınmış. Tanışmak ister misin dediler. Ayıp olmasın diyerek telefonda nasıl kardeşim keyfin sağlığın nasıl dedik. Kapattık. Başka hayatımda ne köfteci Yusuf gördüm ne köfte yedim.

AFYON’UN ZENGİN AİLESİ, BİNLERCE DAİRESİ VAR

Sonra bu dört arkadaş kim biliyor musunuz. Bir tanesi Afyon’un en zengin ailesi. Kaç bin tane daireleri var. Et kesim fabrikalar var. Bunun gibi iş kollarında var. Öbürü Gazeteciler Cemiyeti’nin yetkilisi. İsmi aklıma gelmedi. Öbürü diş malzemeleri üreticisi. Üretip dünyaya satıyor. 

Yani bunlar hayatta sabıkaları olmayan kendi alanlarında şey arkadaşlar.

KÖFTECİ YUSUF’A ET KESİM YERİMİZİ ALIR MISIN DEMİŞLER

Şimdi bu arkadaşlar köfteci Yusuf’a demişlerki bizim et kesim yerimiz var onu alır mısın demişler. Bankadaki eksper değerini göstermişler. Bu eksper değerinden daha uygun verelim bankaya kredi kapatmamız var demişler. Buda bunlar benim yakınım diye çekinmiş birine demiş, emniyete gitmiş. Benim ne adım var ne sanım var ne haberim var böyle bir şeyden. Bu arkadaşları polis gözaltına almış. Şimdi hepsi serbest. Bi tutuklanmışlar. 15 gün mü bir ay mı ne kalmışlar. O kadar. Araştırdık, sonradan bu şahıs gidiyor ben Sedat Peker’den de davacıyım diyor. Lan telefonla tanıştık. Köfteni bile yemedik. Farz edelim ben demiş olsam yerini buna sat demiş olsam eksper değerinden daha düşük diyor suç yok. Ama böyle bir şeyde yok.

AFYON POSTASI'NI TELEFONUZA İNDİRİN, AFYON'DA OLAN BİTEN HER ŞEYİ ANINDA ÖĞRENİN

-Android işletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın...

-İOS (Apple) İşletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın... 

-İnstagram'da Afyon Postası'nı takip edin...

Afyon Postası Whatsapp ve BİP Hattı: 0539 248 93 03...

Editör: TE Bilişim