DP Genel Başkanı Gültekin Uysal yarın Afyon’a gelerek saat 19.30’da Derya Düğün Salonunda düzenlenen programda partilileri ile buluşacak. 

AMBLEMİMİZ VE ADIMIZLA SEÇİMLERE KATILIYORUZ

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın ilimize gelişi ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan DP İl Başkanı Gürcan Şensoy; “Bilindiği gibi Genel Başkanımız Gültekin Uysal daha önce yaptığı açıklamalarda partililerimizin ittifaklara sıcak bakmaması sebebiyle ‘31 Martta yapılacak olan yerel seçimlere Türkiye’nin her yerinde kendi kıratlı amblemimiz ve kendi adımızla katılacağız. Bundan sonraki tüm seçimlerde de olası ittifakların seçimlerine de kendi ve kıratlı amblemimiz ve kendi adımızla katılacağız’ demiştir.

ADAY BELİRLEMELERİMİZ SEÇİM TAKVİMİNE UYGUN DEVAM EDİYOR

Bizde bu açıklama doğrultusunda Afyon’un merkezi dahil ilçelerimizde ve beldelerimizde aday belirleme çalışmalarına başladık.Yüksek Seçim Kurulunun aday isimlerinin son teslim tarihinin 19 Şubat 2019 olduğunu ifade etmesi ile çalışmalarımız devam etmektedir.Sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal çalışmalarımız hakkında bilgi almak ve partililerimizle istişarelerde bulunmak üzere bugün saat 19.30’da Derya Düğün Salonunda yapılacak olan geniş katılımlı toplantımıza iştirak edecektir.

İKİ KUTUPLU DAYATMADA YER ALMAYACAĞIZ

Genel Başkanımız ve Partililerimiz Türkiye’de dayatılmak istenilen iki kutuplu dayatmada yer almak istememekte ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda bu iki kutupluluğun dışında üçüncü yol olmamız gerektiği arzusuna cevap olarak 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde kendi adımızla ve logomuzla katılacağız demiştir” dedi.