Türkiye Değişim Partisi’nin Ankara’daki Genel Merkez açılışı önceki günlerde yapıldı. Partinin Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal’da bu toplantıya katıldı. Uysal, Genel Başkan Mustafa Sarıgül’e Afyonkarahisar sucuğu takdim etti. Sarıgül, bu hediyenin tüm il başkanlara örnek olması gerektiğini belirterek şunları söyledi: “Başkanımızın bu güzel hediyesi hepinize örnek olsun. Bundan sonra genel merkeze gelirken herkes kendi yöresini tanıtan ürünlerle gelecek. O ürünü aşçı başına teslim edecek. Daha sonra hep birlikte vatan sofrasında buluşacağız.” 

YILDA BİR KEZ AFYON’DA BULUŞACAĞIZ

Sarıgül, parti olarak yılda bir kez Afyonkarahisar’da Kocatepe toplanacaklarını belirterek, Başkan Uysal’a şunları söyledi: “Başkanım 25 Ağustos’u 26 Ağustos’a bağlayan gece Türkiye Değişim Partililer olarak Kocatepe’de olacağız. Bundan sonra yılda bir kez bizim toplanma yerimiz var. Binlerce insanımızla, atalarımızın kanıyla yoğrulan Kocatepe’de olacağız. Orada “ya istiklal ya ölüm” diye haykıracağız. Bu bayrağımız kolay kazanılmadı. Bu bayrağımızı kazanan atalarımızı, dedelerimizi ecdatlarımızı unutturmayacağız. Yani yılda bir akşam senin misafirin olacağız. Bir an önce Afyon’a gelip il başkanlığı binasını açmak istiyorum. Gözlerinden öpüyorum.”

SARIGÜL 11 OCAK’TA AFYON’DA

Öte yandan Türkiye Değişiğim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı hizmet binasının 11 Ocak 2021 günü saat 13’de Dumlupınar Mahallesi Sevgi Yolu Caddesi’nde açılacağı, açılışa Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ünde katılacağı öğrenildi.