AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek ve beraberindekiler AFSİAD’ı ziyaret etti. Zeybek’i AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ile Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Metin İplikçioğlu, Kadir Sayın, Akif İşbilir ve Kamil Ayvalı karşıladı.

“DEVAM EDEN YATIRIMLARA ÖNEM VERİYORUZ”

Burada konuşan Ak Parti Belediye Başkan adayı Mehmet  Zeybek, Afyonkarahisar’da 15 yıldır AK Partili belediye başkanları ile yapılan yatırımlardan bahsetti.  Bu dönemde devam etmekte olan projelerin kesintisiz sürdürüleceğini belirten Zeybek: “Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkürlerimi ifade etmek isterim. Afyonkarahisar’da belediyecilik anlayışının geldiği nokta ortadadır. Yapılacak projelerimizi yakın gelecekte kamuoyuna duyuracağız. Yeni projeler ve devam eden yatırımlara önem veriyoruz. Önümüzdeki dönemde desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

“MİLLETE YAPILAN YATIRIMLARIN YANINDAYIZ”

AFSİAD  Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ise,  her daim olduğu gibi bundan sonraki süreçte de millet için yapılan her türlü yatırıma destek olacaklarını söyledi. Sanayicilerin her zaman istikrardan yana olduğunu da belirten Şehitoğlu şöyle konuştu: “Afyonkarahisar’ın  uzun yıllardır iktidar partisine destek olmakta olduğunu müşahede ediyoruz. Bundan da anlaşılacağı üzere memleketimizin kalkınmasında bugünkü gelinen refah düzeyi, ekonominin son 16 yıldır gelişimine bakarak söylemeliyim ki devletimizde devamlılık esas olmalıdır. Bugün ekonomik yönden sıkıntılarımızın yanında coğrafi birçok olumsuzlukların da olduğu bir seçim dönemi yaşıyoruz. Biz Sanayici ve işadamları istikrardan yanayız, devletimizin milletimizin emrinde olan ve millete hizmet edilen yatırımların devam ettiği müreffeh bir yaşam gayesi edilmiş olan her türlü çalışmanın, vatanseverler kurum kuruluş gibi her daim yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz. Önümüzdeki seçimlerin öncelikle ilimize bölgemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını dileriz.”  Ziyarette ayrıca karşılıklı görüş alışverişinde de bulunuldu.